• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

16.11.2022

21:03

DARKO LAZIĆ POSTAJE TATA! Pevač se oglasio povodom trećeg deteta:  "Voleo bih da dobijem još jednog ku*onju"!

printscreen

Estrada

DARKO LAZIĆ POSTAJE TATA! Pevač se oglasio povodom trećeg deteta: "Voleo bih da dobijem još jednog ku*onju"!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić i njegova devojka Katarina uskoro će dobiti bebu, a kako je početak trudnoće u pitanju, oni ne žele mnogo da otkrivaju.

Darko Lazić sa izabranicom ovih dana obavlja sve neophodne preglede na jednoj privatnoj klinici da bi se uverili da se plod razvija kako treba, a radosne vesti prvo su podelili samo sa najbližima kod kuće.

Naime, bliski Darkovi prijatelji kažu da su za trudnoću saznali slučajno, kao i da bi folker voleo da dobije još jednog sina, što je i on potvrdio.

- Darko i Katarina su na pregledu slučajno saznali da je ona u drugom stanju jer se posle treninga u teretani već nedelju dana žalila na mučnine. Otišli su preventivno kad se javio nagon za povraćanjem. Na kraju se ispostavilo da je u drugom stanju oko mesec dana. Tad im je bilo jasno što više ne može da trenira kao ranije, a ide i do pet puta nedeljno na treninge. Kaću i Darka trenira isti trener, tako da sad pravi trening po kom će moći da održava liniju, ali bez forsiranja - kaže izvor blizak pevaču.

Pripadnici sedme sile su stupili u kontakt sa Lazićem, koji je rekao da će uskoro da otkrije šta se dešava sa trudnoćom, ali da, zasad, ne želi da govori previše jer Katarina ne bi da bude u žiži javnosti.

- Kaća nije tip devojke kojoj prija popularnost. Ona nije iz tog sveta, poznajemo se više od 10 godina i ima svoj posao. Ne zanimaju je slava i napisi u novinama - rekao je on prvo.

- Voleo bih da dobijem još jednog ku*onju - dodao je nekadašnji pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17