• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.11.2022

13:20

MINA KOSTIĆ USLIKANA U ŠETNJI SA 15 GODINA MLAĐIM DEČKOM: Sada vidimo kako izgleda Nikola! (FOTO)

printscreen paparazzo lov

Estrada

MINA KOSTIĆ USLIKANA U ŠETNJI SA 15 GODINA MLAĐIM DEČKOM: Sada vidimo kako izgleda Nikola! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Mina Kostić već neko vreme uživa sa novim dečkom Nikolom, a sada je progovorila o detaljima njihove veze.

Ona je ispričala detalje upoznavanja sa partnerom, koji je mlađi od nje 15 godina.

- Šetala sam sa Anastasijom i kučićima, on je prišao, pomazio kucu i tako je počelo. Neko vreme se nisam javljala, neke dve nedelje, jer ja ne koristim te društvene mreže. On jeste mlađi, kakve to veze ima?! Imala sam i starije pa nikome ništa, ali i Nikola je imao i starije od mene - nasmejala se pevačica.

Foto: printscreen paparazzo lov

- Tako je bilo, slikali smo se, posle smo se prijateljski dopisivali iako sam odgovor dobio sa zakašnjenjem. Počeli smo da šetamo, da se viđamo, sve je jako spontano bilo - izjavio je Nikola.

Foto: printscreen paparazzo lov

Zaljubljeni par, priznao je i kako je Anastasija, Minina ćerka, reagovala na njihovu ljubav i kako se slaže sa maminim partnerom.

- Ona je jako srećna, drago joj je. Kada sam je pitala ima li nešto protiv, rekla je da imam svoj život i da je sve u redu. Lepo se slažu - ponosno je rekla pevačica.

- Anastasija je divna devojčica, vaspitana i kulturna. Šalimo se, družimo se, idemo u teretanu zajedno, sve je super - otkrio je Nikola.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija