• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K. - T. M.

23.11.2022

08:20

DONOSIMO VAM ATMOSFERU SA GALA SLAVLJA! Novak slavio Aranđelovdan u kući na jezeru, opleo kolce sa majkom Dijanom!

Starsportphoto

Estrada

DONOSIMO VAM ATMOSFERU SA GALA SLAVLJA! Novak slavio Aranđelovdan u kući na jezeru, opleo kolce sa majkom Dijanom!

Podeli vest

Đoković obeležio krsnu slavu sa porodicom i prijateljima u vili koju je izgradio u Sremu. Gostima pevala Ana Bekuta, a na slavlju bio i patrijarh srpski Porfirije

Novak Đoković proslavio je Aranđelovdan u kući na Pavlovačkom jezeru u Sremu! Posle trijumfa na Završnom turniru u Torinu, naš as stigao je u Srbiju kako bi u ponedeljak sa porodicom obeležio krsnu slavu Svetog Arhangela Mihaila.
Veselo

Domaćini su ugostili prijatelje i familiju u vili od 1.200 kvadrata, izgrađenoj na placu koji je Novak kupio 2017. godine na nagovor oca Srđana. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i snimci sa slavlja, na kojima se vidi da su Đokovići za goste pripremili bogatu trpezu, a da je Srđan sve redom ponudio slavskim kolačem.

Razgalila goste
Kada se mikrofona latila Ana Bekuta i zapevala hitove "Zavoleh te" i "Treba vremena", svi su skočili na noge

Najbolji srpski teniser bio je posebno veseo, pa je sa suprugom Jelenom celo veče đuskao. Njih dvoje su se najviše veselili uz hit Miroslava Ilića "Luckasta si ti". I njihova deca, sin Stefan (8) i ćerka Tara (5), igrala su uz muziku i bila lepo raspoložena. Nole je oduševio prisutne kada je "opleo" kolce sa majkom Dijanom.

Međutim, tek kad se mikrofona latila Ana Bekuta i zapevala hitove "Zavoleh te" i "Treba vremena", svi su skočili na noge. Noletovi roditelji Srđan i Dijana igrali su zajedno sa snajkom Saškom Veselinov, ženom njihovog najmlađeg sina Đorđa. Bekuta je razgalila goste, pa su je častili dobrim bakšišom, a bili su galantni i prema harmonikašu koji je svirao kod Đokovića na slavi.
Velika čast

Igrao kolo
Novak oduševio sve kad je zaigrao kolo sa majkom Dijanom

Posebnu čast porodici Đoković ukazao je patrijarh srpski Porfirije, koji je prisustvovao slavlju i sedeo sa njima za stolom. Kada je stigao, pevačica Tijana Rajković izvela je pesmu "Jedna zemlja, jedan tim", dok je Novakova porodica pevala s njom uglas. Među gostima se našla i Vesna de Vinča, vlasnica kompanije "Mis Ju". Ona je na Instagramu objavljivala snimke i fotografije sa slave.
"Aranđelovdan, slava porodice Đoković. Bila mi je čast", napisala je Vesna.
 

Haris zapevao kod Brene, Neda okupila porodicu

Lepa Brena i Neda Ukraden takođe su proslavile Aranđelovdan. Brena i njen suprug Boba Živojinović okupili su pola estrade na slavi, koju su obeležili u svojoj vili na Bežanijskoj kosi. Živojinovići su ugostili Sašu Popovića i njegovu suprugu Suzanu Jovanović, kompozitora Sašu Miloševića Mareta, pevača Acu Pejovića, kao i Željka Joksimovića, koji je uživao sa suprugom Jovanom. Haris Džinović se latio mikrofona i otpevao hit "Pusti me", a zatim je i Lepa Brena zabavljala goste. Ona je izvela čuveni hit "Čik pogodi". Za razliku od Brene, Neda Ukraden je krsnu slavu obeležila u krugu porodice. Pevačica je na Instagramu objavila fotku sa slave i napisala: "Dani za porodicu, tradiciju, zahvalnost, uz dobar ručak. Srećna slava!"

BONUS VIDEO: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija