• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

26.12.2022

10:25

SUTRA SE SAHRANJUJE DRUGI SIN MARINE TUCAKOVIĆ! Na Novom groblju osvanuo tužan prizor, grobnica OSKRNAVLJENA!

printscreen

Estrada

SUTRA SE SAHRANJUJE DRUGI SIN MARINE TUCAKOVIĆ! Na Novom groblju osvanuo tužan prizor, grobnica OSKRNAVLJENA!

Podeli vest

Telo sina pokojne Marine Tucaković Milana Radulovića Laće dopremljeno je u petak u Srbiju iz Izraela, gde je preminuo 13. decembra, a na večni počinak će biti ispraćen sutra na Novom groblju u Beogradu.

Kako prenose mediji, porodična grobnica gde će Laća biti sahranjen je navodno oskrnavljen. Na spomeniku stajala je polomljena ikona Bogorodice, dok je, pored veštačkog cveća, koje tu stoji odranije, položena i jedna sveža bela ruža.

Na Novom groblju, gde će Milan Radulović biti sahranjen pored brata i majke, još stoje i sveće koje nisu izgorele, kao i brojanica, koju je, očito, pred put u Izrael ostavio Laća, kada je na godišnjicu smrti starijeg brata 1. decembra obišao njegov i majčin grob.

Odranije je misterija ko je uopšte i ostavio ikonu Bogorodice i malog Isusa, koja simbolizuje ljubav majke prema detetu, na Marininom grobu, pa je još čudnije šta je sada navelo nekoga da je polomi u momentu kada joj je stradao i drugi sin.

Foto: informer.rs/Goran Todorović

Sveže ostavljena bela ruža, ali i nekoliko sveća koje nisu izgorele očito je neko ostavio u znak preranog odlaska mladog tekstopisca, a običaj je da se beli cvet i tokom sahrane baca za kovčegom preminulog i izgovara: "Tebi beli cvet, meni ceo svet".

Podsetimo, Milan Radulović tragično je preminuo u Tel Avivu, gde je pronađeno njegovo telo na ulici. Laćino telo stiglo je preko Turske u Srbiju u petak, a sahrana je zakazana za utorak na Novom groblju u Beogradu, gde će porodica od 11.30 primati saučešće.

Foto: Instagram/Privatna arhiva

Milan Radulović Laća

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija