• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

28.12.2022

19:53 >> 20:20

(VIDEO) ZAVODLJIV PLES JOVANE JEREMIĆ! Kraljica šera sve dovela do ludila!

printscreen

Estrada

(VIDEO) ZAVODLJIV PLES JOVANE JEREMIĆ! Kraljica šera sve dovela do ludila!

Podeli vest

Popularna voditeljka i tv lice, Jovana Jeremić svakog vikenda u Jutarnjem programu svojom stajlingom i izjavama razbudi maštu jačeg pola, a ovog puta je raspametila svoje pratioce na Instagramu kada je zaplesala, pa niko nije imun.

Kraljica šera je snimila video u kojem zavodljivo igra i izvodi nesvakidašnju koreografiju obučena u kožni kombinezon koji joj je pripijen uz njeno vitko telo. 

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

Atraktivna voditeljka je objavila snimak u kojem se uvija, izvija, skače, okreće leđa i butine ka kameri, zbog čega su njeni fanovi ostali bez daha, a društvene mreže su se usijale, dobila je preko hiljadu pozitivnih komentara.

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić je u opisu videa ostavila tagove umetnice koja izvodi pesmu, nazvala sebe "crnom panterom", ali i ostavia hešteg "svetska žena". 

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

Muškarci su ostali bez daha, a po ko zna koji put, lepa Jeremićka je zadala domaći zadatak mnogim ženama.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DarkKo

pre 1 godinu

Hahaha 'zavodljiv ples' , nit' je zavodljiv, nit je ples... al' makar se svi dobro ismejemo :D

Sava

pre 1 godinu

Koji je ovo blam. Nit riba, nit pokreta, nit ritma. Prćaka se i bacaka, sramota me da gledam. Ko nju loži, šta je ona istripovala... Bože kakav blam.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija