• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

14.01.2023

15:59

ON JE LENJIVAC I NERADNIK! Ljuba Aličić opleo po sinu!

E-Stock

Estrada

ON JE LENJIVAC I NERADNIK! Ljuba Aličić opleo po sinu!

Podeli vest

Porodična priča pevača narodne muzike Ljube Aličića liči na filmsku, on iz prvog braka ima sina Dejana Aličića, sa kojim nije u kontaktu jer ga smatra neradnikom.

Dejan se takođe bavi pevanjem, ali je daleko manje poznat publici, od svog oca koji ima veliki broj hitova i važi za jednog od traženijeg izvođača.

Nije poznat javnosti pravi razlog zbog kojeg otac i sin ne razgovaraju, ali pravi paradoks je taj što i pored toga što nisu bili u kontaktu oni su poslovno sarađivali.

Tako je Ljuba pre deset godina sa Dejanom snimo duet "Dajte da pije drugar moj", a onda su neko vreme i nastupali zajedno, pa je sve stalo iz nepoznatih razloga.

Foto: E-Stock

 

Međutim, i tokom zajedničkih nastupa nisu komunicirali.

- Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale prošle godine, kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje. Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu - rekao je tada Dejan za domaće medije.

I Ljuba je potvdio da ne govori sa sinom i da se tu ništa neće promeniti.

Foto: E-Stock

 

- Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati. Pomagao sam mu i želeo da uspe u ovom poslu, ali on je neradnik i lenj. A postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost - rekao je pevač tada.

Podsetimo, pre nego što se oglasio pevačev sin vezano za ovu temu, pevač je izjavio da je mnogo pomogao svom prvom sinu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija