• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glorija/Informer/D. I.

06.02.2023

14:02

DRAGANA GRNČARSKI PRIJAVILA MUŽA ZA UŽASNO NASILJE, A ONDA SE POMIRILI! Par, nakon suda, otputovao u Andoru!

Insajder/Aleksandar Jovanović, prntscr

Estrada

DRAGANA GRNČARSKI PRIJAVILA MUŽA ZA UŽASNO NASILJE, A ONDA SE POMIRILI! Par, nakon suda, otputovao u Andoru!

Podeli vest

Dragana Grnčarski pre dve godine bila je u centru medijske pažnje kada je supruga Nebojšu, inače vlasnika modne agencije, prijavila za užasno nasilje u porodici. A kako se sada spekuliše, među njima je došlo do pomirenjs, pa čak i do zajedničkog putovanja.

Ona je tvrdila da ju je suprug Nebojša duže vreme psihički i fizički zlostavljao, zbog čega je napustila porodični dom i obratila se nadležnim organima.

Foto: printscreen

Nije imala dokaze u proicesu protiv muža, a sada se pomirila s njim... Dragana Grnčarski

Međutim, ubrzo je povukla krivičnu prijavu, a potom su se i pomirili. Sada su Dragana i Nebojša otišli na odmor u Andoru.

Posle višemesečne razdvojenosti, par od pre dva meseca ponovo živi pod istim krovom u nameri da nadoknadi propušteno. Ovakvom epilogu najviše se raduju njihova deca, kojima je, što nije teško pretpostaviti, bilo najteže dok su njihovi roditelji imali različite poglede na budućnost.

I upravo zbog njih su Nebojša i Dragana odlučili da sve negativno što se u poslednjih 17 meseci desilo među njima, jake reči i loša dela, ostave iza sebe.

Foto: Insajder/Novak Đurović

Supruga ga optužila za nasilje... Nebojša

Nekadašnji maneken nije želeo da govori o pomirenju sa Draganom.

- Kako mi je interes dece uvek na prom mestu, bilo mi je važno samo da njih zaštitim - rekao je Nebojša jednom prilikom.

lako je njihova veza startovala neobavezno još 1996, oboje su isticali da su od samog početka osećali sudbinsku povezanost.

- Vrlo brzo smo se prepoznali, mada na prvi pogled delujemo sasvim različito. Svi koji su nam radili horoskope kažu da smo karmički predodređeni jedno drugom - rekla je Dragana, a Nebojša objasnio kako se promenio uz suprugu:

- Kada sam počeo da se zabavljiam sa Draganom, nisam išao toliko daleko u razmišljanjima kakva će supruga i majka biti. To nije bilo do nje: moje najduže veze u to vreme trajale su po šest-sedam meseci. Nisam bio baš neki dugoprugaš. Nisam razmišljao o sebi kao ocu, pa ni nju nisam video kao majku. Međutim, posto je Dragana veoma emotivna i izuzetno porodična osoba, negde u dubini duše sam to znao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija