• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Milić

07.03.2023

07:00

SVIĐA MI SE ZELENSKI! Ana Nikolić pohvalila predsednika Ukrajine!

Prntscreen

Estrada

SVIĐA MI SE ZELENSKI! Ana Nikolić pohvalila predsednika Ukrajine!

Podeli vest

Ana Nikolić (44) kaže da joj se sviđa predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski (45).

Iako mnoge žene smatraju da je prvi čovek Rusije Vladimir Putin jedan od najprivlačnijih muškaraca, Ana Nikolić nije kao druge.

Foto: Foto. Privatna arhiva

Sviđa joj se Zelenski... Ana Nikolić

- Zelenski mi je baš top. Iako ne navijam za njega, odličan mi je frajer - kaže na početku razgovora Nikolićeva i dodaje da bi volela da bude supruga političara:
- U životu se samo još nisam udala za predsednika, odnosno za nekoga ko ima moć. Meni je moć veći afrodizijak od para. Novac me nikada nije pokretao. Zato mi se niko i ne udvara, jer nemaju šta da mi ponude.

Ana Nikolić (44) kaže da joj se sviđa predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski (45).

Ono što je Anu uvek pokretalo bila je ljubav. Zato se i udala za Stefana Đurića Rastu, jer u tom braku nije bilo interesa, već samo čistih emocija.
- Naša ljubav je bila bezuslovna. Ali kada sam uvidela da više nije tako, rastala sam se od njega. Nismo se razveli na lep način, godinu dana smo se držali na nišanu. Samo je bilo bitno ko će koga heklerom da ubije i zgazi. Shvatila sam da muškarci manipulišu ženom kada osete da ih ona bezrezervno voli. Nije kod nas bila problem moja kilaža ili nešto drugo, već što sam, gde god da se pojavimo, ja bitna, a ne on. Meni se konobari prvoj obrate, a ne njemu. Muškarce rade kompleksi, zbog kojih vređaju ženu, a tako se uništava ljubav.

Foto: printscreen instagram

Voleli se, a onda hteli da se poubijaju... Rasta i Ana
Rasta i ja smo se godinu dana držali na nišanu, samo nam je bilo bitno ko će koga prvi da ubije i zgazi- Ana Nikolić

Ana ipak kaže da posle svega i dalje veruje u pravu ljubav.
- Nisam izgubila veru, ali sam došla do zaključka da kod sebe sve moram da promenim. Pre svega pol - kroz osmeh priča Ana i nastavlja:
- Šalu na stranu, mozak moram da promenim. Da mi neko izvrši lobotomiju. Previše se dajem, pa onda mnogo i očekujem.

Moram da promenim mozak, da mi neko izvrši lobotomiju- Ana Nikolić

Foto: Foto. Privatna arhiva

Ana Nikolić

I dok pevačica ne upozna "onog pravog", intenzivno radi na sebi, jer želi da bude psihički i fizički zdrava.
- Ranije sam mnogo jela, znala sam da na krevetu ležim sa aparatom za pritisak i jedem porodičnu picu. Bila sam kao Miljana Kulić. Sada je drugačije. Vodim računa o izgledu. Ne podnosim dlake na telu, a ni bore. Zato se botoksiram od 26. godine. Iako živim kao amiši, 21. vek mi je jedino interesantan zbog podmlađivanja. Televizor ne gledam, samo čitam knjige. Najviše volim klasike. Obožavam kneza Miškina iz romana Dostojevskog "Idiot". Taj lik je moja životna uloga. Kada sam prvi put pročitala knjigu, mislila sam da je Miškin lud, a već treći put sam shvatila da je on jedini normalan. Čitam i duhovne knjige, kao i psihologiju.

Pisala sam testament
kad sam bila na detoksu

Ana Nikolić kaže da joj je bilo teško na specijalnom režimu ishrane u jednoj banji u Nemačkoj, gde je otišla da očisti organizam.
- Pošto mi je imunitet pao nakon što sam preležala koronavirus, otišla sam na detoksikaciju u banju. Da bi mi očistili jetru, želudac, pankreas i ostale organe, morala sam da jedem travke, kaktuse, salate i da pijem sokiće. Zadnji put sam mislila da ću umreti. Pisala sam testament. Inače sam se plašila da ću umreti kao moj otac u 43. godini. Kada sam napunila 44, napravila sam žurku i proslavila što sam živa.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rale

pre 1 godinu

Draga Ana, mislim da ti sz Zeleni ne svidja dotle da bi imala i snošaj sa dotični ?

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Ja sam Naomi Samuel, želim svima dati svjedočanstvo o svom životu. Bila sam udana za svog muža Samuela, toliko ga volim da smo posljednjih 8 godina sada u braku s dvoje djece. kad je otišao na odmor u Francusku upoznao je gospođu po imenu Mary, a kad se vratio rekao mi je da ga više ne zanima naš brak. Bio sam toliko zbunjen i tražio sam pomoć da nisam znao što da radim sve dok nisam sreo svoju prijateljicu gospođicu Pashu i rekao joj za svoj problem. rekla mi je da se ne brinem da je prije imala sličan problem i upoznala me s čovjekom koji se zove dr. apata ljubavna čarolija koja je očarala njegovu bivšu i vratila joj ga nakon 2 dana. Gospođica Pasha me moli da se obratim dr. apata ljubavnoj čaroliji za pomoć. Kontaktirala sam ga da mi pomogne vratiti muža i zamolio me da ne brinem da će se bogovi njegova četiri oca boriti za mene. Rekao mi je dva dana da će spojiti mene i mog muža. Nakon dva dana muž me nazvao i rekao da mu je žao što me toliko voli i želi da se vratimo, bila sam iznenađena kad sam ga vidjela i počeo je plakati tražeći oprost. Trenutačno sam najsretnija žena na planetu zbog onoga što je ovaj nevjerojatni bacač čarolija učinio za mene i mog muža, možete stupiti u kontakt putem e-pošte dr. apate; drapata4@gmail.com Možete ga i na Whatsappu ili viberu (+66 81 302 8552), a ja znam

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija