• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

27.03.2023

21:27

UHAPŠEN DEČKO KRALJICE SILIKONA ZBOG SARADNJE SA KLANOM VELJE NEVOLJE! Krila vezu sa policajcem kojem preti ozbiljna robija

Estrada

UHAPŠEN DEČKO KRALJICE SILIKONA ZBOG SARADNJE SA KLANOM VELJE NEVOLJE! Krila vezu sa policajcem kojem preti ozbiljna robija

Podeli vest

Dečko Tijane Đuričić, kraljice silikona, uhapšen je zbog navodne saradnje sa klanom Veljka Belivuka, kojem je prenosio poverljive informacije iz policije.

Starleta Tijana Đuričić, koja je ostala u javnosti upamćena kao kraljica silikona, ali i kao učesnica rijalitija "Farma", ponovo se našla u žiži javnosti.

Kako prenosi "Kurir", njen dečko, policajac Nikola Vračević, kao i njegov kolega, uhapšeni su zbog sumnje da su koristili svoj položaj i informacije koje su naznačene kao "strogo poverljive" i prosleđivali ih Marku Miljkoviću i Veljku Belivuku. 

Foto: Printscreen You Tube

Tijana Đuričić

Prema porukama sa Skaja, koje su objavljene u medijima, videlo se da su policajci bili veoma bliski s Miljkovićem. To je poznato, ali malo ko zna da je starleta devojka pripadnika MUP-a, za kog je Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo sudu da ga nakon završetka glavnog pretresa proglasi krivim, te da mu izrekne jedinstvenu kaznu zatvora ne manju od dve godine. On je od juna do oktobra 2020. odavao poverljive podatke iz elektronskog sistema MUP-a pripadnicima organizovane kriminalne grupe.

Foto: Informer/društvene mreže

Tijana Đuričić

Podsetimo, Tijana je u javnosti postala poznata pre nekoliko godina kada je s drugaricom, koja je očigledno delila istu strast prema estetskim zahvatima, objavila fotografiju na društvenim mrežama na kojoj se vidi kako sve puca od silikona. Tijana se naglo povukla iz javnog života, klubova, reflektora i šokirala novom drastičnom promenom, tako što je smanjila grudi, izvadila silikone iz usana, smršla i batalila plava sočiva! Jedina strast koja joj je ostala jeste ljubav prema uniformisanim licima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija