• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/D.S.

01.04.2023

08:38

IZBEGAO SIGURNU SMRT! Peja SLUČAJNO otkrio da ima zdravstveni problem: Za mene se od sad menja način života!

Estrada

IZBEGAO SIGURNU SMRT! Peja SLUČAJNO otkrio da ima zdravstveni problem: Za mene se od sad menja način života!

Podeli vest

Voditelju Zoranu Pejiću Peji pre dve nedelje hitno je ugrađen stent, a lekari kažu da ga je Bog sačuvao, jer je problem otkriven na redovnoj lekarskoj kontroli.

Foto: Printscreen You Tube/Press Pretres TV GRAND

Zoran Pejić Peja, voditelj

 

- Otišao sam da se prekontrolišem u jednoj privatnoj klinici, samo zato što su mi bili sponzori u emisiji, inače nisam osećao da imam bilo kakav problem, naprotiv bio sam super. Ali pošto je to bio sistematski pregled, krenuo sam od jednog do drugog specijaliste, i tako mic po mic, stignem do kardiologa. Doktorka detaljno je sve pogledala i kaže mi sva ozbiljna da moram na rendgen. Odem, a snimak haos! Od tri krvna suda, dva su bila zakrčena od 70 do 90 odsto, a treći 50 posto - rekao je Peja i dodao da je odlučio odmah da reaguje:

- Odmah smo zakazli operaciju. Onda je doktor rekao da mi sva tri zamene, tako da sam sad, što se toga tiče kao nov. Ali moram da strogo pazim, da se čuvam i dalje, prosto sada se za mene menja način života.

Voditelj kaže da je od svih imao maksimalnu podršku.

Foto: instagram printscreen

Poznato je da je Peja u sjajnim odnosima sa Zlatom Petrović koja je sve vreme bila uz njega...

- Hasan i Miki Dudić su sve vreme bili uz mene i pre i posle operacije. Naša deca su odrasla skupa, ja sina Mikija gledam kao i na svog sina Jovana, tu nema razlike. Zlata je uzmene, već i vrapci na grani znaju da smo mi u sjajnim odnosima. Ne viđamo se često, svako od nas vodi svoj život, ali kad su ovakve situacije, tu smo svi jedno za drugo i jako mi je drago zbog toga - priča Peja za Svet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17