• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

31.05.2023

14:20

VIŠE NIJE BUCKA! Pevačica skinula 40 kilograma, pa otkrila novi konfekcijski broj!

printscreen instagram

Estrada

VIŠE NIJE BUCKA! Pevačica skinula 40 kilograma, pa otkrila novi konfekcijski broj!

Podeli vest

Slađana Đorđević Bucka promenila je nekoliko dijeta, jer joj je zdravlje bilo narušeno dok nije našla odgovarajuću. Pevačica je otkrila kako se borila sa kilogramima, ali i kako je prolazila pakao jer nije imala šta da obuče pa je morala da šije stvari.

Slađana Đorđević Bucka smršala je čak 40 kilograma! Kada je 2015. godine stala na vagu i videla da ima 147 kila, shvatila je da mora da probuši kašiku. 

- Punih osam godina sam na dijeti, skinula sam 40 kilograma, pa sada imam 107 kila, ali želim još da mršavim. Najteže mi je palo što nisam smela da pijem kafu u velikim količinama, ali i da jedem brzu hranu i slatkiše. Potpuno sam izbacila mesne prerađevine poput pašteta, mesnih narezaka, kobasica, viršli i pekarskih proizvoda. Testa pogotovo izbegavam jer imam insulinsku rezistenciju, pa hleb ne bih smela nikada da jedem - kaže Bucka. 

Foto: printscreen instagram

Bucka kada je imala 147 kilograma


Slađana apeluje na to da ljudi ne pribegavaju raznim dijetama, kao što je ona, pa joj je u jednom trenutku zdravlje bilo ugroženo, već da promene režim ishrane i nauče zdravo da se hrane.

- Posle brojnih dijeta koje sam probala, a koje su loše uticale na moj organizam, završila sam u Domu zdravlja jer sam napravila problem sa hormonima. Tada mi je nutricionista dao jelovnik pravilne ishrane koja mi je uz treninge dala sporije, ali dugoročne rezultate. Konačno sam srećna što više ne moram da šijem garderobu, već mogu da nosil XL veličinu. Ranije nisam mogla da uđem ni u najveće haljine, majice ili pantalone. 

Foto: printscreen instagram

Bucka sa 40 kilograma manje


Bucka kaže da sada redovno vežba, iako nikada nije bila sportski tip. 

- U početku mi je baš bilo teško. Treninzi u teretani su mi bili naporni, jer nisam imala kondiciju. Ali vremenom mi se telo naviklo naaktivirali su mi se mišići, pa mi je sada sve lakše. Pošto sam poprilično smršala, razmišljala sam da promenim nadimak u neki drugi, ali sam shvatila da to ne bi bio dobar potez, jer me svi znaju kao Bucku - završava pevačica. 
 

Ovo je jelovnik Slađane Đorđević Bucke: 
 

Doručak: Tvrdo kuvano jaje
Ručak: Tikvice sa mlevenim mesom
Večera: Salata sa tunjevinom




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija