• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.08.2024

13:41

Prošetala ulicom u donjem vešu! Nikolija obukla providni čipkani komplet, pa pokazala sve atribute! U ovakvom izdanju je niste videli (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Prošetala ulicom u donjem vešu! Nikolija obukla providni čipkani komplet, pa pokazala sve atribute! U ovakvom izdanju je niste videli (FOTO)

Podeli vest

Nikolija Jovanović se u javnosti pojavila u provokativnom izdanju.

Pevačica Nikolija Jovanović izuzetno vodi računa o svom izgledu, pa ne čudi što se o njenoj figuri veoma često priča u medijima.

S obzirom na to da ima čime da se pohvali, Nikolija je obukla nesvakidašnju modnu kombinaciju.

Foto: Printscreen/Instagram/nikolijaofficial

 

Naime, Nikolija je obukla belo donje rublje i komplet koji se sastojao od takoreći providnog čipkanog bodija i suknje.

Pevačica je pokazala skoro sve, a s obzirom na to da je u ovakvom izdanju izašla u grad, nema sumnje da je izmamila mnogo radoznalih pogleda.

Podsetimo, Nikolija je nedavno govorila o problemima koje je imala tokom druge trudnoće, a više o tome možete pročitati OVDE.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija