• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.08.2024

15:05

Jelena Karleuša snimila najskuplji spot ikada, pa srušila top liste za samo 12 sati! Pop zvezda još jednom zadala domaći zadatak estradi!

printskrin instagram

Estrada

Jelena Karleuša snimila najskuplji spot ikada, pa srušila top liste za samo 12 sati! Pop zvezda još jednom zadala domaći zadatak estradi!

Podeli vest

Jelena Karleuša je objavila spot za pesmu "Benga" i još jednom pomerila granice kada je u pitanju domaća muzička scena.

Pevačica Jelena Karleuša prošlog leta je objavila čak dva albuma, "Alfa" i "Omega", a jedna od numera koja je osvojila ne samo region, već i svet, jeste pesma "Benga".

Nedavno je Karleuša na Instagramu i sama objasnila fenomen numere "Benga" koju mnogi u početku nisu mogli da razumeju.

Foto: Promo

 

- Kada su prošle godine izašli albumi "Alfa" i "Omega" pesma "Benga" bila je omalovažena do te mere da je na društvenim mrežama proglašena za skip pesmu. Desio se i presedan u istoriji šou-biznisa, da sam autor teksta (u ovom slučaju Gazda Paja) na Iksu napiše da je pesma, citiram "neslušljiva" i da je saglasan sa mišljenjem većine da je pesma promašaj, iako je pesmu napisao i za to dobio honorar - napisala je Jelena i dodala:

Foto: printscreen instagram

 

- Pesma "Benga" po slušanju nije prelazila statističku grešku što su pokazivale sve brojke i pregledi. Jedino što je imalo tendenciju da obori sve rekorde bio je hejt. Javne ličnosti su se utrkivale da daju svoj uglavnom negativan sud i doprinesu masovnom napadu. Godinu dana kasnije, pesma "Benga" beleži skok slušanosti od 800% po statistici na muzičkim platformama i sada vodi kao najslušanija pesma leta. Bilo je potrebno godinu dana da pesma "eksplodira" na Tiktoku i ja sam je uvrstila na spisak pesama na koncertima. Da, čak sam je i ja privremeno bila izbacila. Sada bengamo zajedno uz novi muzički pravac koji sam rodila u bolnom porođaju bez epidurala dugom godinu dana.

Foto: Printscreen

 

Sada je pop zvezda odlučila da snimi spot za pomenutu numeru, a samo 12 sati od objavljivanja ceo album "Alfa" je doživeo veliki "kambek" i vratio sa na drugo mesto po slušanosti na "Serbia Apple Music" top listi i to godinu dana nakon što je objavljen!

Inače, spot za pesmu "Benga" jedan je od najboljih Jeleninih spotova, a mnogi komentarišu da je još jednom na srpsku muzičku scenu donela svet, te zadala regionalnim pevačima domaći zadatak!

Spot možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li je Srbija bezbedna od terorista? Vehabija Ramović imao umešane prste u napad ispred Ambasade Izrela!
Live TV

Da li je Srbija bezbedna od terorista? Vehabija Ramović imao umešane prste u napad ispred Ambasade Izrela!

Sinoć je u Srbiji ubijen vehabija Senad Ramović u sukobu sa specijalnim pripadnicima MUP-a. Ministar Ivica Dačić rekao je da je policija tragala za njim još od napada ispred Izraelske ambasade. Navodno je Ramović pomagao Žujoviću i bio mu na neki način mentor. Od tada policija traga za Ramovićem. Ponovo se priča vraća na temu terorirzma i koliko je Srbija ugrožena. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu strategiju i Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija".

18.08.2024

16:25

Hronika

ESKALIRA NA MREŽAMA! Podeljene reakcije u Novom Pazaru: Jedni veličaju vehabiju i teroristu, drugi tvrde da je bio manipulator!
Hronika

ESKALIRA NA MREŽAMA! Podeljene reakcije u Novom Pazaru: Jedni veličaju vehabiju i teroristu, drugi tvrde da je bio manipulator!

U akciji srpskih snaga bezbednosti u naselju Hotkovo kod Novog Pazara likvidiran vehabija Senad Ramović Becan. Prilikom hapšenja odbio je da se preda i zapucao, zbog čega su snage bezbednosti morale da ga likvidiraju. Novopazarci različito reaguuju na ovo ubistvo, jedni veličaju Ramovića dok drugi tvrde da je bio manilupator i bruka za Islam.

18.08.2024

13:46

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija