• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

09.05.2023

13:22

LUKSUZ U KOME UŽIVA GLUMICA OSTAVLJA BEZ DAHA! Dvospratnica Danice Maksimović kao iz snova!

printscreen instagram

Kultura

LUKSUZ U KOME UŽIVA GLUMICA OSTAVLJA BEZ DAHA! Dvospratnica Danice Maksimović kao iz snova!

Podeli vest

Glumica Danica Maksimović na svom Instagram profilu često deli detalje iz svoje velelepne kuće, a ovaj put kadrovi njenog doma su sve oduševili.

Popularna glumica je neko ko ima dobar ukus, a svoju oazu mira opremila je i dala joj jedinstven pečat.

Njenu dvospratnicu na zidovima krase umetnička dela, a nameštaj je biran sa posebnom pažnjom, sve je u bež i belim tonovima. Dom joj je opreljen po poslednjoj modi. 

Foto: printscreen instagram

 

Glumica Danica Maksimović u domu ima i kamin, a u dvorištu baštu sa ružama.

Foto: Zoran Sinko

 

Podsetimo, jedna od najpopularnijih glumica "stare garde" ima sina, Miloša Lolića koji je poznati režiser.

Danica je najviše bila ponosna kada je shvatila da je ljudi u inostranstvu znaju kao njegovu majku, zbog velikog uspeha koji je postigao.

Foto: printscreen instagram

 

- Shvatila sam u Berlinu, Beču, Bazelu, Minhenu, kada sam videla koliko je on već poznat i priznat. Kada mi ljube ruku, tada vam srce ubrzano kuca i, nije što je on moj sin, ja sam zaista ponosna majka. Dočekala sam da budem majka Miloša Lolića, a to je velika stvar. To želim svakoj majci - rekla je Danica za "Blic".

Foto: printscreen instagram

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija