• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

01.10.2019

17:25

ZADRUGARI NI NE SLUTE ŠTA IH ČEKA! Miloš Bojanić večeras ulazi u Zadrugu!

Rijaliti

ZADRUGARI NI NE SLUTE ŠTA IH ČEKA! Miloš Bojanić večeras ulazi u Zadrugu!

Podeli vest

Ove večeri zadrugare čeka veliko iznenađenje! Naime, Veliki šef je odlučio da u "Zadrugu" dovede novog učesnika, a to je ni manje ni više pevač Miloš Bojanić! Njegov ulazak u Zadrugu najavljen je još u subotu, a otkako su gledaoci saznali da će se pridružiti zadrugarima, ne mogu da dočekaju da ga vide u Beloj kući

Miloš je poznat kao dobar rijaliti igrač, što se pokazalo 2010. godine, kada je učestvovao i pobedio u rijalitiju "Farma", a oprobao se i u rijalitiju "Dvor" naredne godine. S obzirom na to da već osam godina nije ušao ni u jedan rijaliti, ovo je dovoljan pokazatelj da jedino "Zadrugu" vidi kao izazov.
 

Foto:  

 


Kako će zadrugari reagovati kada ugledaju Miloša, s obzirom na to da znaju da je dobar i pravi rijaliti igrač, saznaćemo večeras od 22 časa na televiziji Pink!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laza Lazarevic

pre 4 godine

Ubacite Vucica bice jos veci show taman spojite dva rijalitija Zadruga i Vucic show.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17