• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: VIP magazin/informer.rs

04.12.2019

19:27

Najmlađa učesnica Zadruge ima MRAČNU TAJNU: Lemala je majku jer joj nije kupovala SKUPU GARDEROBU, intervenisala i POLICIJA!

Rijaliti

Najmlađa učesnica Zadruge ima MRAČNU TAJNU: Lemala je majku jer joj nije kupovala SKUPU GARDEROBU, intervenisala i POLICIJA!

Podeli vest

Najkontroverznija i najmlađa učesnica treće sezone rijalitija Zadruga Tara Simov otkrila je cimerima da nije u dobrim odnosima s majkom, ali nije želela da prizna pravi razlog njihovog sukoba

Naime, kako izvor blizak Tari kaže, ona je majku mučila i tukla skoro svakodnevno, pošto ova nije imala novca za njene prohteve, izlaske i skupu garderobu.

- Dok je Tarina mama bila u zatvoru, ona je navikla na skup život jer su joj tada pomagale imućne drugarice i „drugovi“, međutim kada joj je majka puštena na slobodu, nije više bilo prijatelja koji su joj finansijski pomagali. Tara je očekivala da će joj ona pružiti lagodan život na koji je navikla, ali od te zamisli nije bilo ništa, budući da je njena mama potrošila sav novac na advokate i tužbe - priča izvor i otkriva da je rijaliti takmičarka bila besna na majku, a da je načisto poludela kada joj je njena mama našla drogu u kući.

DIPLOME SU ZAMENILE MIKROFONOM! Ove pevačice NISU završile ni SREDNJU školu, a ONA ima čak DVA FAKULTETA!

Foto: Printscreen You Tube

- Tara je povremeno odrađivala posliće za lokalne dilere i tako zarađivala, ali kada joj je mama našla drogu u kući, nastao je opšti haos. Totalno je poludela i zapretila Tari da mora odmah da prestane s tim ili će je izbaciti iz kuće. Takođe, ona se brinula da njena ćerka u 19. godini ne završi u zatvoru, kao i ona. Međutim, Tara je bila revoltirana kada joj je majka zapretila, pa joj je nekoliko puta lupila šamar i od tada je počelo nasilje u njihovoj porodici - kaže izvor i dodaje:

ZAGONETKA posle koje ćete da se ZAMISLITE! Možete li vi da pogodite ZAŠTO SE OVA ŽENA OKRENULA?

- Svakog puta kada joj nešto nije odgovaralo što bi joj majka rekla, Tara bi je udarila. Jedne noći je čak i policija intervenisala jer su komšije svakodnevno prijavljivale buku. Takođe, komšije su primetile da Mima ima podlive ispod očiju i da se nešto čudno dešava između majke i ćerke - tvrdi izvor za VIP i dodaje da se Mima poverila drugarici da će se odseliti jer ne može više da se bori sa ćerkom, što se i desilo onog trenutka kada je Tara saopštila da ulazi u Zadrugu.

(VIDEO) CECIN LUKSUZNI DOM U ŽITORAĐI! Pokazala svaki kutak najveće kuće u SELU - ovde je odrastala Ražnatovićka!

- Mima je molila da to ne čini, da će joj naći posao, ali Tara nije htela ni da čuje. Svađale su se celu noć i pošto nije uspela da ubedi ćerku da ne ide u rijaliti, ona je spakovala kofere i otišla. Neko vreme nije htela da kaže Tari gde je, jer se plašila da će je ova ponovo tući i psihički maltretirati. Ipak, krajem avgusta, majka joj se javila i otkrila da je na vikendici na Zlatiboru i da će tamo ostati sve dok ona bude u rijalitiju. Zamolila ju je da je ne spominje u rijalitiju i da nikako ne daje njen kontakt jer ne želi da dolazi u studio kao njena podrška - završava priču izvor.

BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17