• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

17.12.2019

12:36

NEMA VEZE SA MUZIKOM, A DOBRO JE ZARAĐIVAO! Ovim poslom se Sloba Radanović bavio PRE nego što je postao POZNATI PEVAČ

Rijaliti

NEMA VEZE SA MUZIKOM, A DOBRO JE ZARAĐIVAO! Ovim poslom se Sloba Radanović bavio PRE nego što je postao POZNATI PEVAČ

Podeli vest

Možete li da ga zamislite u toj ulozi?!

Sloba Radanović posle rijalitija "Zadruga" postao je jedan od najtraženijih pevača. On će doček Nove godine provesti radno i to sa folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

Rijaliti mu je doneo veliki uspeh i konačno je do izražaja došao njegov glas, pomoću kojeg sada zarađuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Aug 16, 2019 at 7:59am PDT

 

Inače, njegov prvi posao nije imao veze sa muzikom. 

TORTINA ŽENA TRUDNA SA ČETVRTIM DETETOM! Na LEKOVIMA zbog Eda i Dragane, boji se da će IZGUBITI BEBU!

- Dok se nisam bavio muzikom radio sam kao klinac u obezbeđenju i tada sam radio Novu godinu, provodio sam je radno pa mi ništa to nije novo... Ali, Badnje veče i Božić je nešto što volim, što ostavljam za porodicu i najlepše se osećam kod kuće - ispričao je Radanović, a potom se osvrnuo na činjenicu da nije otišao na američku turneju sa bivšom suprugom Kijom Kockar, kako je bilo planirano.

Foto: Foto Informer

- Otišla je sa Kaćom Živković i Mirzom Selimovićem. Nije bilo ni predviđeno da mi moramo zajedno da idemo na tu turneju, to je bila neka zamisao, ali nešto sa vizama je bio neki problem i sa svim ostalim, tako da eto... Oni su dobili vize i želim im sve najlepše - priznao je pevač.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17