• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2019

16:25

HAOS U ZADRUZI - zamalo da izbije FAJT! Opkolili ga, sve zbog jedne ŽENE! Bacio oko na ZABRANJENU! Drali se i pretili (VIDEO)

Rijaliti

HAOS U ZADRUZI - zamalo da izbije FAJT! Opkolili ga, sve zbog jedne ŽENE! Bacio oko na ZABRANJENU! Drali se i pretili (VIDEO)

Podeli vest

Sprečio da dođe do incidenta

Žestoka svađa nastala je danas u rijalitiju "Zadruga" kada je nekolicina zadrugara opkolila Nikolu Orozovića kako bi se obračunala sa njim. 

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

Povod za ovakvo ponašanje muških ukućana bila je Orozovićeva izjava da mu je Milica Kemez lepa.

Foto: printscreen/tvpink

Oko Milice Kemez već tri meseca obigrava Stefan Kandić Kendi, a ovih dana je i od prodkcije tražio pomoć kako bi joj napravio iznenađenje za rođendan. 

GRAM PO GRAM! Lunin PRVI DUET - otpevala deo NOVE PESME! Zavodljivo i provokativno, u totalno novom fazonu! (VIDEO)

 

Čitava kuća zna za Kendija i Milicu, a ti tako - počeo je Filip Reljić, a zatim su počeli svi u glas da govore. 

Među njima je nastala prava ludnica, a uednom trenutku su Orozović i Kendi zamalo nasrnuli jedan na drugog. 

Foto: printscreen/tvpink

Tuču je sprečio Mlađan Jovanović, koji je odvukao Orozovića na stranu i pokušao da mu objasni zašto ne treba tako da se ponaša prema tuđim devojkama.

NIJE HTEO DA IZGOVORI NJENO IME! Pogledajte kako je Sloba reagovao na PROVOKACIJE O LUNI - kamere SVE snimile, ŠOU! (VIDEO)

 

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija