• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2020

21:26

EDIS SE VRAĆA ZILHI - REŠENO JE?! Dragana ZVANIČNO RASKINULA sa Fetićem - Ne želim OŽENJENOG više nikada (VIDEO)

Rijaliti

EDIS SE VRAĆA ZILHI - REŠENO JE?! Dragana ZVANIČNO RASKINULA sa Fetićem - Ne želim OŽENJENOG više nikada (VIDEO)

Podeli vest

Prelomila!

Dragana Mitar danas je rešila da više ne želi da se petlja sa zauzetim momcima i da joj nije jasno kako se uvek za njih lepi.

Tako je rešila da prekine sa Edisom Fetićem jer je i onako sigurna da će se on vratiti ženi.

- Digla sam ruke, crpi me ovo sve, svega mi je preko glave. Vidi se po meni. Ne želim više da pokazujem kako se osećam. Ja oženjenog čoveka ne mogu da varam. Kad sam radila, šta sam radila, mi ne možemo ni da se složimo kad smo počeli... Ne želim više da vidim nijednog oženjenog muškarca, daleko im lepa kuća, nek idu kod svojih žena - rekla je Dragana, pa ispričala šta će ako se Edo vrati Zilhi:

Foto: Youtube/ Zadruga Official

- Vratiće se, naravno! Drago mi je ako sam nekome uspela da poboljšam brak, znači da će biti bolji i s*ksualan život - istakla je Mitrova, a Luna je dala svoj komentar.

- Prepoznajem se. Vidim ovo kao sebe i Slobodana, on će da se vrati Zilhi. Uvek će se vratiti njima, mi smo samo usputna stanica. Ovaj je shvatio da voli svoju ženu tek kad je bio sa mnom - prokomentarisala je Luna.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17