• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2020

14:10

(VIDEO) UGOJILA SE, OFARBALA, IMALA PREKO 70KG...Anabela otkrila Gagiju kako je na Lunu uticala veza sa Markom: PROPALA JE PORED NJEGA

Rijaliti

(VIDEO) UGOJILA SE, OFARBALA, IMALA PREKO 70KG...Anabela otkrila Gagiju kako je na Lunu uticala veza sa Markom: PROPALA JE PORED NJEGA

Podeli vest

Anabela Atijas očajna je zbog ćerkinog rastrojstva, te je rešila da sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem ozbiljno porazgovara o svemu što se dešava Luni

- Nisi bio tu, ugojila se. Sedamdeset i nešto kilograma je imala, išla isto kao on, sa stomakom, vuče noge, isto kao on. Snimao ih "Paparaco lov", nisu znali, niti se drže za ruku, ništa. Ofarbala se u bran, propala je. Odvela sam je kod nutricioniste - rekla je Anabela.

(VIDEO) PROGUTALA KNEDLU! Iva čitala pozdrave za nju i Filipa, a onda je uzela pismo koje ju je ŠOKIRALO! Videla NJEGOVO IME pa uradila OVO

EVO ŠTA JE SA LUNOM! Jutro posle, DRAMA SE NASTAVLJA - želi da ODE IZ ZADRUGE! A Miljković... ANABELA BESNI (VIDEO)

- Dobro, za crnim stolom nikakva komunikacija sa njima, ništa - rekao je Gagi.

- Neću ni sa njom. Mislim, ja sam za svoje dete uvek tu - objasnila je Anabela.

- Oni su sad završili. Ja ovo da podržim neću, ovakvu vezu, ne - rekao je Gagi.

Anabela je bivšem suprugu otkrila i da Marko nije persirao njenom ocu i da se prema njoj i Andreju ponašao užasno.

- Njoj mrva treba da bi bila srećna. Ne treba joj ništa, ni automobili, ni ništa. Ona ih bre vuče. Klošare je nalazila - dodala je Atijasova.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivana

pre 3 godine

Neka se dogovori vise sama sa sobom.Anabeline lazi i spletke su i dovele do ovoga.Prvo kad je dosla pricala je da nije jela,da je bila u depresiji.Sad se ugojila zbog Marka-ne ugojila se jer je imala zdrvstveni problem-stanje pred dijabetes.To je Luna sama rekla.Ne znam zaista ko 1.veruje ovoj ne majci 2.spletkarosu i psihopati.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!
Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!

U telima Lava P.S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P.S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

18.04.2024

09:20

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija