• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2020

22:00

ZBOG ONOGA ŠTO JE URADILA KIJI SE I RAZBOLELA! Miljana BRUTALNO PROZVALA Lunu, pa otkrila ko ulazi u "ZADRUGU 4"!

Rijaliti

ZBOG ONOGA ŠTO JE URADILA KIJI SE I RAZBOLELA! Miljana BRUTALNO PROZVALA Lunu, pa otkrila ko ulazi u "ZADRUGU 4"!

Podeli vest

Kulićeva je kao i uvek bila žustra prema Đoganiejvoj.

Miljana Kulić uživa u izolaciji, a veliki deo slobodnog vremena provodi na društvenim mrežama. Kulićeva je tokom večeri održala lajv, pevala je i odgovarala na pitanja svojih pratilaca.

KIJA, ANABELA ILI LUNA? Miljana Kulić se prisetila Zadruge i bivših cimerki, a evo kome je "poslala" SREDNJI PRST! (FOTO)

Region bruji o odnosu Lune Đogani i Kristine Kije Kockar, a Kulićevu su upitali da bira između jedne od njih dve, a ona je odabrala Kockarevu uz obrazloženje da joj je žao kako joj je Đoganijeva upropastila brak. 

Foto: prinstscreen youtube

- Luna ili Kija? - Kija. Luna nije loš čovek, ali nije trebalo to Kiji da uradi. Karma je k*čka, zato se i razbolela, ali žao mi je kada gledam njene nervne slomove. Žao mi je i nje i Anabele - pričala je Kulićeva.

Foto: printscreen instagram/miljanicakulic

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ I MIKI ĐURIČIĆ UČESNICI "ZADRUGE 4"

Kulićeva je takođe istakla i da se čuje sa bivšim zadrugarima, među kojima je i Miki Đuričić, pa je priznala svojim fanovima da će on biti jedan od učesnika "Zadruge 4". Osim njega, Kulićeva ima informaciju i da će deo rijaliti programa u narednoj sezoni biti i Kristijan Golubović. 

Ni to nije sve, Miljana je na svom Instagram nalogu potvrdila i svoj ulazak u narednu sezonu "Zadruge", i priznala da se nada pobedi. 

Foto:  

Foto: printscreen instagram/miljanicakulic

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE

 

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija