• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

02.01.2021

15:09

LUNA ĐOGANI POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ - Fanovi ODUŠEVLJENI, pa ih podsetili na momente iz Zadruge 3 /FOTO/

Rijaliti

LUNA ĐOGANI POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ - Fanovi ODUŠEVLJENI, pa ih podsetili na momente iz Zadruge 3 /FOTO/

Podeli vest

Budući roditelji trenutno odmaraju i uživaju na Jahorini

Luna Đogani pokazala je nešto što je oduševilo i podsetilo mame na trudničke dane.

Foto: printscreen

Luna i Marko

Bivša rijaliti učesnica i pevačica Luna oglasila se na svom Instagram profilu.

Ona je držala svoj trudnički stomak, koji je prvi put pokazala svojim pratiocima. Đoganijeva je mazila svoj stomak, a sudeći prema snimku jedva čeka da postane majka.

Foto: printscreen

Trudna Luna Đogani

Luna je nedavno otkrila da još nije osetila pomeranje bebe, kao i da joj hormoni rade, što osećaju svi oko nje. Đoganijeva je tada dodala da se njen pas Lola sve vreme "mota" oko nje otkako je trudna i čuva je, a tu je i verenik Marko Miljković od kog se Luna ne odvaja.

Luna ne krije da bi što pre volela da joj poraste stomak, jer kako je sama rekla jednom prilikom tek tada će se osećati kao prava trudnica.

Podsećamo, pre tačno godinu dana Luna i Marko su zajedno bili u rijalitiju "Zadruga", a zaniimljivu fotografiju su fanovi napravili u sećanje na današnji dan.

Foto: printscreen

Luna i Marko

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Itana

pre 3 godine

Lepi,spontani,jednostavni,opusteni i iskreni bez foliranja,to su Marko i Luna

ljubav

pre 3 godine

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

barbara

pre 3 godine

jako mi se svidja crvena haljina koju je imala za Docek. Izgledala je mocno,prelepo,vidi se da je sad presrecna,prava lepa buduca mama.

danijela

pre 3 godine

Srecna Nova 2021. godina svima? Puno zdravlja,srece i ljubavi i da vam se sve zelje ostvare??

mirjana

pre 3 godine

Miljkovici, vasa sreca je neopisiva stize princeza Mia da ulepsa vasu caroliju ljubavi,da vam ulepsa zivot i da ga ispuni srecom i radoscu

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17