• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2021

16:30

SUMNJA U ODLUKU?! NENAD ŠA se KAJE jer je PREVARIO ženu sa Tarom: Desilo se šta se DESILO, NEMA NAZAD! /VIDEO/

Rijaliti

SUMNJA U ODLUKU?! NENAD ŠA se KAJE jer je PREVARIO ženu sa Tarom: Desilo se šta se DESILO, NEMA NAZAD! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 4", Nenad Aleksić Ša laže da će vreme pokazati da li ispravno postupio kada je ušao u vezu sa Tarom Simov!

Nenad Aleksić Ša otkrio je da li se i dalje često svađa sa Tarom Simov.

- Nemamo problema, mislim, štikle nisu problem, taj dan sam bio malo tužan. Okej smo, ne svađamo se oko stvari koje smo imali ranije. Sada se samo po malo pecnemo tokom dana. To je taj kamenčić koji mora da žulja u cipeli - rekao je Ša.

- A sa ostalima - pitalo je Drvo.

- Pa biram društvo, previše petljaju. Ja bih voleo da sebe umirim, ali takav mi je karakter, pecam se na sve gluposti. Oni su za stolom jedno, a ovako su drugačiji - dodao je Ša.

- Nenade, sada kada je prošlo neko vreme, zanima me, da li misliš da si doneo ispravnu odluku - pitao je Drvo potom.

Foto: Printscreen You Tube

Ša razgovatra sa drvetom

- Pa, šta znam. Desilo se šta se desilo, nazad nema. Videću u periodu nakon zadruge da li je ovo bilo ispravno ili ne. Kada izađemo, Tara i ja ćemo videti šta i dalje, nadam se da će biti okej. Razlika u godinama je velika, Tara kapira stvari. O tome mogu da pričam tek kada izađem. Kajem se samo što sam jako povredio osobu sa kojom sam dugo bio, ali se ne kajem zbog odnosa sa Tarom, plovimo - nastavljao je.

- Smetate li nekom - dodao je Drvo.

- Mislim da niko lično nema nešto protiv nas. Ne zlazim u to, ne idem po kući, i ne pitam ljude, više sam izolovan. Ne znam šta ćućore po ćoškovima, ne znaima me to iskreno. Naš najbolji prijatelj je Fran, Marko, Sandra, Matora, ona mi je brat i sestra, ali smo izgladili sve, na naš način. Tim osobama mogu da se poverim - dodao je Ša.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17