• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S - T.M.

13.07.2021

07:50

MAMA I ĆERKA SE OBOGATILE U RIJALITIJU! Nadica i Kija od Zadruge uzele 250.000 EVRA!

Rijaliti

MAMA I ĆERKA SE OBOGATILE U RIJALITIJU! Nadica i Kija od Zadruge uzele 250.000 EVRA!

Podeli vest

Kija Kockar i Nadica Zeljković su za četiri godine od "Zadruge" zaradile čak 250.000 evra!

Majka i ćerka dobro su naplatile svoje učešće u najgledanijem Pinkovom rijalitiju, a najveći deo novca uložile su u nekretnine.

- Kija je ušla u prvu "Zadrugu" u novembru 2017. godine da bi se pred kamerama suočila sa mužem Slobom Radanovićem, koji ju je prevario sa Lunom Đogani. Bivša stjuardesa je tada od Pinka unapred uzela 20.000 evra, a kasnije je za honorar zaradila još 50.000 evra! Kao pobednica je osvojila i ček na 50.000 evra, pa je iz rijalitija izašla bogatija za ukupno 120.000 evra! U međuvremenu je počela da nastupa po klubovima i tako je dodatno uvećala zaradu, pa je uspela da kupi dva stana, jedan u Beogradu, drugi u Zrenjaninu - priča za Informer dobro obavešten izvor blizak produkciji.

Foto: Printscreen You Tube

Nadica pobeđuje u Zadruzi 4

Nadica u zagrljaju sa Kijinom suparnicom

Pobednica "Zadruge 4" Nadica Zeljković preksinoć se na žurci grlila sa ljutom suparnicom svoje ćerke Dušicom Jakovljević! Zgodna voditeljka je trenutno u vezi sa fudbalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem, koji se donedavno zabavljao sa Kijom! To Nadici nije zasmetalo da celo veče bude prisna sa Dušicom.

Sada, tri godine kasnije, i Kijina majka se dobro oparila u "Zadruzi 4".

- Nadičin honorar je bio 2.000 evra nedeljno, pa je za deset meseci uzela 80.000 evra. Kao pobednica je dobila ček na 50.000 evra, tako da je ukupno zaradila 130.000 evra. Obećala je da će glavnu nagradu pokloniti Kiji, kao i da će nastaviti da radi kao konobarica - kaže naš sagovornik i otkriva da majka i ćerka imaju još jedan izvor prihoda:

- Nadica živi sa svojom majkom i već tri godine ne podiže njenu penziju. Troše novac koji je Kija zaradila u "Zadruzi 1". Tako je Nadica za sve ovo vreme uštedela više od 8.000 evra, koje "leže" na majčinom računu.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kija Kockar u stručnom žiriju

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 2 godine

Iskoristile su obe šansu da zarade novac i ne želim da budem maliciozan prema njima. Problem je u modelu ponašanja koji se nameće kao ključ uspeha u životu. Važnije je postati rijaliti igrač i trgovati svojom intimom pred milionima ljudi nego završiti neku školu i zarađivati za život kao većina drugih. To je poruka koja fascinira uglavnom mlade ljude. Otuda i te silne frustracije, alkohol, droga i ostalo kada se suočiš sa sopstvenom stvarnošću. Mislim da bi ovakve programe trebalo ili smanjiti, ili prebaciti u kasne sate ili potpuno ukinuti.

Rade

pre 2 godine

Kada ovo vidi, i pročita naša omladina, odmah se zapitaju, zašto da učim i zašto da radim. Odem u neki rijaliti i rešim sve svoje probleme. Kakav fakultet, kakvi bakrači...

Macha

pre 2 godine

Nije sreca para puna vreca! Deca i porodica su najvece blago! Dzaba pare kad ides iz ruke u ruku!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija