• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

22.07.2021

17:01

NEUTEŠAN! Vuk Mob se RASPLAKAO PRED KAMERAMA, zamalo se nije ONESVESTIO od TUGE: Život mi je stao 23. juna, moj Bog je UMRO!

Rijaliti

NEUTEŠAN! Vuk Mob se RASPLAKAO PRED KAMERAMA, zamalo se nije ONESVESTIO od TUGE: Život mi je stao 23. juna, moj Bog je UMRO!

Podeli vest

Vuk Mob je doživeo veliku porodičnu tragediju gubitkom oca, raskinuo je vezu sa verenicom s kojom je dobio ćerku, a mediji ovih dana spekulišu da već uživa u novoj ljubavi i to sa devojkom iz Crne Gore.

Vuk je sada otkrio koliko u ovim navodima ima istine: 

Nije istina da se viđam sa bilo kim, pre toga su me povezivali sa Paulom, sad sa Anjom. U Budvi sam bio samo zbog nastupa. Trudim se da čuvam privatni život van medija, što se više stvari zna pravi se i više problema. O privatnom i emotivnom životu ne želim da pričam, ne vidim materijal ni osnov po kom su mogli da me povežu sa njom. Ima par osoba koje se debelo bave mojim životom, sve gledaju koga sam zapratio na instagramu. Kad budem sa nekim zvanično, to će se znati - rekao je reper.

Foto: TV Pink printscreen

Vuk Mob

Laž je da sam ja prevario svoju bivšu verenicu. Ona je jedina osoba za koju mogu da kažem da sam bio najverniji. Moj i njen odnos ja nikad ne bih iznosio na televiziji. Meni kad se razboleo otac, mnogo toga se promenilo u mom razmišljanju i postao sam druga osoba. Ta serija loših događaja u životu me je naterala na razmišljanje i shvatio sam da Olja i ja nemamo iste poglede na život i ambicije. U životu sam uvek bio optimista dok nisam shvatio u situaciji sa ocem da ne može sve biti dobro. Olivera i ja nemamo kontakt, ne kajem se što imamo dete. Trenutno smo u sporu zbog starateljstva i Tea mi mnogo nedostaje. Ćerkica dosta liči na Olju - kroz suze je ispričao Vuk Mob pa nastavio

Sve je palo na moja leđa, a ja moram da budem jak i tu za moju porodicu kao što je moj otac bio. Moj život je stao 23. juna u 3 sata i 20 minuta i od tad samo preživljavam. Ja nisam bio spreman za takav gubitak, on je bio temelj. Meni je otac bio sve, samim njegovim odlaskom moj Bog je umro.

Foto: TV Pink printscreen

Vuk Mob

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17