• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

25.07.2021

09:56

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA STANIJE DOBROJEVIĆ?! Starleta nudi svoje USLUGE za MIKSER I TOSTER?! Javnost ZGROŽENA: Može li niže od OVOGA... /FOTO/

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA STANIJE DOBROJEVIĆ?! Starleta nudi svoje USLUGE za MIKSER I TOSTER?! Javnost ZGROŽENA: Može li niže od OVOGA... /FOTO/

Podeli vest

Stanija Dobrojević stalno u javnosti ističe kako odlično zarađuje od reklama na Instagramu i kako je to veoma unosan biznis današnjice, ali je realnost izgleda ipak malo drugačija.

Naime, na jednom Instagram profilu je ostvanula Stanijina ponuda za saradnju, koju su mnogi ocenili kao poražavajuću i sramotnu.

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Stanija Dobrojević

- Dobar dan, da li ste zainteresovani za saradnju? Da mi poklonite neki aparat za kuhinju (aparat za espreso kafu, mikser ili toster) a za uzvrat da vas reklamiram na mom Instagramu, koji broji više od milion pratilaca -navodno je napisala Stanija u ponudi.

Foto: printscreen instagram

Pitanje Stanije Dobrojević

Oni su kratko odgovorili sa "Ne" i stavili emotikon koji plače od smeha.

- "Kakav blam!", "Toliko o tome da dosta zarađuje", "Užas", "Može li niže od ovoga?" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama nakon sporne fotografije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59