• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

23.11.2021

20:22

IMAĆU ODNOS SA CAREM, A DALILA ĆE NAS GLEDATI - Maja Marinković javno obećala pred milionima! Sprema se totalni haos u noći ispred nas!

printscreen

Rijaliti

IMAĆU ODNOS SA CAREM, A DALILA ĆE NAS GLEDATI - Maja Marinković javno obećala pred milionima! Sprema se totalni haos u noći ispred nas!

Podeli vest

Maja Marinković kaže da će u "Zadruzi" imati seks sa Filipom Carem, i to na Daliline oči! Starleta nam je pred ulazak u rijaliti otkrila svoj pakleni plan, kako će zavesti bivšeg dečka i rasturiti mu vezu sa sadašnjom devojkom.

Maja veruje da je Car ne bi odbio jer je ubeđena da i dalje gaji emocije prema njoj.
- Dalili mogu da skinem dečka kad god hoću! Ako mi se ćefne, spavaću sa Filipom, a Dalila će nas gledati. Neka oseti malo na svojoj koži kako je to kad osoba koju voliš ima seks sa nekim drugim na tvoje oči. To isto je ona Dejanu radila dok su bili u braku. Užas! Dno života! Za razliku od nje, ja sam slobodna i mogu da radim šta hoću - poručila je Marinkovićeva.

Maja nam je otkrila svoju taktiku kako će Cara odvući u krevet:
- Prvo ću se potruditi da izgleda kako sam mu ja pravi prijatelj. Na taj način ćemo se zbližiti, a to će kod Dalile izazvati ljubomoru, pa će odmah početi da se svađaju. Ubrzo će raskinuti i onda ću ja biti sa Carem. Iskreno, on mene više ne privlači, ali namerno ću spavati sa njim i praviću šou u rijalitiju.
 

Marinkovićeva je svoj pakleni plan već počela da sprovodi u "Zadruzi", pa tako ide okolo i svima priča kako je Car odmerava.
- Filip uopšte nije ravnodušan prema meni. Uhvatim ja često njegov pogled, osmeh... Njemu je i dalje stalo do mene, to se vidi. Znam da i Dalila to primećuje, ali mora da ćuti i trpi. Nema gde, razvela se zbog Cara i sada nema gde. Što je najgore, mislim da bi ona njemu i oprostila prevaru, jer je očajnica, sramota za ženski rod - ispričala je starleta pred kamerama rijalitija i dodala da nema ni govora o tome da bude u prijateljskim odnosima sa bivšim dečkom i njegovom devojkom:

Foto: printscreen

 

- Oni pričaju kako hoće da ispeglamo odnose. Ma ne pada mi na pamet. Znaju oni da ću da ih urnišem ovde, pa zato spuštaju loptu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija