• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

12.09.2024

09:14

"Nisam imala odnose pre operacije": Ana bez zadrške o promeni pola, ovako je Stefan saznao istinu, burno reagovao (VIDEO)

Youtube printscreen/Zadruga Official

Rijaliti

"Nisam imala odnose pre operacije": Ana bez zadrške o promeni pola, ovako je Stefan saznao istinu, burno reagovao (VIDEO)

Podeli vest

Njih dvoje su ogolili dušu i ispričali sve ono što javnost zanima danima unazad.

Za vreme emisije "Pitanja gledalaca", rijaliti učesnici, Ana Nikolić i Stefan Gorda su otkrili detalje svog odnosa. 

Naime, kako su ispričali, njihova komunikacija je započela preko Instagrama, kada se Stefan javio Ani, a ubrzo su stupili u vezu. Ona je dugo krila da je promenila pol, a Gorda je istinu saznao od svog druga. Stefan je dalje istakao da mu nije bilo svejedno zbog saznanja da je njegova devojka promenila pol, ali se brzo navikao na to i sada mu uopšte nije problem. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

- Da li si se zaljubio u Anu dok je bila pokojni Giba ili posle - glasilo je pitanje.

- Nije ona bila Giba, ona je bila Mika. Nisam ni znao da je to sve uradila, nisam pratio rijalitije, nisam imao vremena. Živeo sam u Srbiji, radio sam mehaniku i vozio sam kamion i kada da imam vremena? - rekao je Stefan.

- Kad si ti nju upoznao? - pitao je Milan.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

- Upoznao sam je prošle godine, 24. decembra, upoznali smo se preko Instagrama, ja sam joj poslao glasovnu poruku i od tada smo nastavili kontakt. Rekao sam joj: "Ćao, ja sam Stefan, da li si za ozbiljnu vezu?" - rekao je Stefan.

- Prvo sam ti poslala zahtev da vidim ko je. Ja obično ne šaljem zahtev, frajeri meni šalju zahteve. Videla sam slike da nije ružan, rekla sam mu da ne mogu ništa da mu kažem, da želim video poziv - rekla je Ana.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

- Od tog video poziva smo nastavili komunikaciju. Ja sam iz Turske došao za Prokuplje. Ona je došla kod mene i kako sam seo u auto, mi smo se poljubili. Prvo sam je poljubio u obraz i odmah u usta - rekao je Stefan.

- Ja sam rekla: "Čekaj, stani, ja tebe ne poznajem". Narod je mislio da sam ja gej, ali nisam bila. Mi nismo imale seksualne odnose dok se nismo operisale - rekla je Ana.

- Je l' istina da su vas roditelji zvali i pre operacije Ana i Ivana? - pitao je Milan.

- Da. Mi smo oduvek htele tako da se zovemo. U Nemačkoj sam se šminkala preko dana dok nisam krenula taj proces sa hormonskom terapijom. Radila sam privatno kao frizerka, mama i tata pomagali oko toga - rekla je Ana.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

- Ja sam imao devojke pre i nikada nisam imao devojke koje su menjale pol - rekao je Stefan.

- Ja sam od njega to krila, bila sam svesna da će da sazna kad-tad, pa sam dala vremena. Pustila sam da on mene zavoli i onda sam mu rekla. Nisam mu ja rekla, došao je kod mene za Novu godinu i mi smo se slikali ispred ogledala i on je to stavio na mreže i jedan njegov drug mu se javio i pitao ga: "Ko ti je ova?", on je rekao da sam mu devojka, on je rekao: "Je l' ti znaš da ti je devojka promenila pol?" - rekla je Ana.

- Ja sam se za dva minuta spakovao i otišao glavom bez obzira tada... Ja sam bio crven - rekao je Stefan.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

- Meni kuca brat na vrata i kaže: "Što si isterala dečka, eno ga na stanici sa koferom?", ja vidim nema stvari. Ja ga zovem, on meni prekida, ja ponovo, on prekida. On meni kaže: "Ja sam u Prokuplju, ako hoćeš, dođi da pričamo". Brat me je vozio, mi se vidimo i on me je pitao šta sam ga slagala - rekla je Ana.

- Jeste, plakala je, trebala je da mi kaže šta je uradila, nije problem - rekao je Stefan.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

- Kada mi je rekao: "Ti si promenila pol" ja sam propala u zemlju, pa sam priznala da jesam. On mi je rekao da će se javiti sutra, rekla sam ako hoće s nama kući, hajde i on ode... Na pola puta, on meni šalje poruke: "Je l' si stigla kući? Kada dođeš javi mi se", kada sam stigla kući nisam se javila... On je meni rekao da je ispričao svojoj tetki, meni nije bilo svejedno. Do ujutru smo pričali, ja sam plakala, nije mi bilo svejedno. On je meni sutra rekao da dolazi po mene - pričala je Ana.

- Kada sam došao kući, ja sam joj rekao da sam se vratio, ali sam joj rekao da me pusti da se naviknem dva, tri dana. Mojima u početku nije bilo svejedno, ali sam im rekao da ja imam 30 godina i da ja mogu da radim sa svojim životom šta hoću i to je to - rekao je Stefan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Đurić ispratio Hercoga i izrazio zahvalnost na poseti Beogradu
Politika

Đurić ispratio Hercoga i izrazio zahvalnost na poseti Beogradu

Ministar spoljnih poslova Srbije, Marko Đurić, ispraćajući danas predsednika Izraela Isaka Hercoga na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", izrazio je zahvalnost na poseti Beogradu, ukazujući da su susreti na visokom nivou uvek dodatni impuls za unapređenje odnosa dveju zemalja.

12.09.2024

10:31

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Magazin

Seks i vođenje ljubavi nisu isto! Otkrijte šta vam više leži
Ljubav

Seks i vođenje ljubavi nisu isto! Otkrijte šta vam više leži

Spajanje dva tela u jedno i spajanje hemije između dvoje ljubavnika predstavlja nešto posebno. Ne, to nije običan seks, već nešto sasvim drugačije - vođenje ljubavi. Sigurno sad razmišljate da su to dve potpuno iste stvari, a mi ćemo vam dokazati da nisu pomoću ovih činjenica...

12.09.2024

06:20

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45