• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

12.09.2024

09:49

Doživela brodolom! Jelena se gušila u suzama zbog Ivana, jedna stvar je posebno pogađa (VIDEO)

Tanja Andric

Rijaliti

Doživela brodolom! Jelena se gušila u suzama zbog Ivana, jedna stvar je posebno pogađa (VIDEO)

Podeli vest

Ilićka nije mogla da se obuzda, pa je prolila reku suza zbog svog još uvek zakonitog supruga.

Za vreme emisije "Pitanja gledalaca", koju vodi Milan Milošević, došlo je do žestokog verbalnog sukoba između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

Iako je Ivan pred svima rekao da više neće iznositi prljav veš i njihovog odnosa, Jelena se slomila i briznula u plač. Kako je istakla, ona više ne može da podnese njegove reči i uvrede, a najviše je pogađa to što joj prebacuje za potomstvo. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Posle svega izrečenog, zar te nije blam da tražiš razgovor od Jelene? - glasilo je pitanje. 

- Jesam tražio da bi sve ovo prestalo i da bi probali da se vratimo na razgovor od subote. Ona je mene pitala šta ćemo da radimo, jer ulazimo unutra. Ja sam rekao da će svi komentarisati da smo se dogovorili ako budu videli da smo okej. Ja nju sada niti pratim, niti smo u kontaktu, meni ne ide u prilog da ćutim. Nema potrebe da iznosimo prljav veš više - rekao je Ivan.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Jelena što si se dogovarala sa njim? - pitao je Milan.

- Nisam htela da mi se roditelji tresu kod kuće, jer radi ove neke stvari i provocira non-stop. Ja sam oduvek ulazila u sukobe sa drugima zbog njega, stalno me vređa za potpomstvo, ogavan je skroz - rekla je Jelena.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Magazin

Seks i vođenje ljubavi nisu isto! Otkrijte šta vam više leži
Ljubav

Seks i vođenje ljubavi nisu isto! Otkrijte šta vam više leži

Spajanje dva tela u jedno i spajanje hemije između dvoje ljubavnika predstavlja nešto posebno. Ne, to nije običan seks, već nešto sasvim drugačije - vođenje ljubavi. Sigurno sad razmišljate da su to dve potpuno iste stvari, a mi ćemo vam dokazati da nisu pomoću ovih činjenica...

12.09.2024

06:20

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45