• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

30.11.2020

11:37

(FOTO) Madona PODIGLA PRAŠINU! 'Nije normalno biti u vezi sa 36 GODINA MLAĐIM'

Showbiz

(FOTO) Madona PODIGLA PRAŠINU! 'Nije normalno biti u vezi sa 36 GODINA MLAĐIM'

Podeli vest

Američki praznik Dan zahvalnosti Madona je provela s dečkom, plesačem Ahlamalikom Vilijamsom. Šezdesetdvogodišnja pop zvezda objavila je fotografije na kojima sedi u krilu 26-godišnjeg dečka, s crnim velom na licu

Za fotografije Madona je dobila gotovo 200 hiljada lajkova, ali i izazvala podeljene reakcije. I dok su je neki kritikovali jer "nije normalno biti u vezi sa 36 godina mlađim" dečkom i pisali kako je prestara za njega odnosno kako je on premlad za nju, drugi su joj pisali kako može i puno bolje.

Foto: Instagram/madonna

Inače, prema pisanju tabloida, par je već neko vreme zajedno, a prošle godine plesačev otac stao je u obranu veze svog sina s pevačkom zvezdom.

Ahlamalik je samo dve godini stariji od Madonine najstarije ćerke, Lurds.

- Ljubav ne poznaje godine - rekao je stariji Vilijams za TMZ.

- Moj sin živi "la vida loca" i srećan sam zbog njega.

I JA SAM BILA USAMLJENA, a to je jako teško... Samoća SAKATI i uzrokuje TOLIKO BOLA! Detalje izjave Nikol Kidman pročitajte OVDE.

(FOTO) NOGE DO PLAFONA! Šeron Stoun pozirala u BODIJU i pokazala ZAVIDNU LINIJU,  afotografiju pogledajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17