• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello/Sun/24sata.hr/informer.rs

28.12.2020

08:52

KELI BRUK NE ŽALI za prošlošću: Kad sam bila u NAJMRŠAVIJOJ fazi BILA SAM JADNA! /FOTO/

Showbiz

KELI BRUK NE ŽALI za prošlošću: Kad sam bila u NAJMRŠAVIJOJ fazi BILA SAM JADNA! /FOTO/

Podeli vest

Pre 15 godina Keli Bruk je proglašena najprivlačnijom ženom sveta, a u međuvremenu je prošla kroz nekoliko raspada veza, spontani pobačaj i višak kilograma...

Kad je britanska glumica, TV voditeljka i model Keli En Parsons, poznata kao Keli Bruk, davne 2005. godine u izboru FHM-a u 25-oj godini proglašena najprivlačnijom ženom na svetu, bilo je mnogo onih koji su sumnjali da će dugo držati tu titulu.

Njena visina je 168 centimetara, a bila je poznata po merama 99-63-91.  Figura joj se s vremenom promenila i ugojila se nekoliko konfekcijskih brojeva. Isprva nije ni primetila višak kilograma, kako sama kaže, već su joj na to ukazali fotografi. Na crvenom tepihu su je molili da uvuče stomak i da tako ostane dok ne uspeju da snime fotografiju. 

Isprva je bila u šoku, kako je ispričala za magazin Hello, ali to ju je i probudilo. Tada se bila približila broju 44 i od onda je ponovno počela da radi na svom telu. Danas nosi broj 40 i kaže da se sad najbolje oseća.

- Razdoblja mog života u kojima sam bila najmršavija bila su i ona u kojima sam se osećala najgore - otvoreno je priznala u nedavnom razgovoru za The Sun.

Nekad velika obožavateljka društvenih događanja, Keli je glamurozne haljine zamenila udobnim trenirkama i pidžamama mnogo pre pandemije korona virusa.

Sada 40-godišnjakinja, ona i njen francusko/italijanski dečko Džeremi Parisi (35) s kojim je u vezi četiri godine žive u Londonu gde Keli ima redovan posao voditeljke na radiju.

- Uvek sam znala da ću se smiriti. Jednostavno mi je dosadilo i privlačila sam pogrešne ljude i pogrešne vibracije. Ne bih rekla da živim dosadno, ali sada iz različitih stvari dobijam radost. Volim svoj vrt, da odlazim na posao, šetam svog psa Tedija, volim svog dečka i volim da kuvam. To je samo stvar starenja - kaže ona.

U karantinu je, baš kao i svi, jela

- Zatvaranje kod kuće sve nas je nekako prisililo da se zaustavimo i razmislimo šta nam je u životu važno. Puno sam radila od kuće, kuvala i jednostavno postojala, umesto da sam uvek negde jurila. Dugo sam se osećala kao da sam na ludoj traci za trčanje u kojoj se ponekad sve svodi na zarađivanje i trošenje novca - rekla je.

Dodala je kako, u takvim situacijama kad smo zatvoreni kod kuće postoje dva tipa ljudi. Prvi su oni koji paze na liniju, a drugi oni koji će pritom kupiti pekač za picu, aparat za sladoled... Ona je, svakako, među ovim poslednjima.

- U struku mi odgovora konfekcijska veličina 38, a oko grudi i zadnjice oko 40, i realno to je ono s čime se najbolje osećam. Neka od najmršavijih vremena u životu bila su mi najjadnija. Kad sam 2007. godine izgubila oca, imala sam 50-ak kilograma. Nikad više ne želim ni da izgledam ni da se osećam tako - priznala je.

Prihvatanje sebe stiže s godinama

Iako nije oduvek prštala od samopouzdanja, Keli otkriva kako godine zaista donose nešto dobro - a to je prihvatanje sebe onakvim kakav jesi.

- Ne opterećujem se s time da li mi je zadnjica prevelika ili imam novu boru. Želim da izgledam lepo, osećam se dobro i budem najbolja verzija sebe, ali ne želim da izgledam kao 20-godišnjakinja, želim da izgledam dobro za 40-godišnjakinju, što i jesam - poručila je.

VODITELJKA GRUDI ISTAKLA U PRVI PLAN! Dragana Kosjerina se u OVOM izdanju pojavila pred KAMERAMA - evo kako IZGLEDA! /FOTO/

Priča LEPE VODITELJKE je ODA LJUBAVI: Muž me drži kao MALO VODE NA DLANU!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17