• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

30.04.2020

17:36

IMAO JE TEMPERATURU! Darko Lazić morao HITNO KOD LEKARA - policija ga zaustavila! Zbog toga mora da PLATI

Estrada

IMAO JE TEMPERATURU! Darko Lazić morao HITNO KOD LEKARA - policija ga zaustavila! Zbog toga mora da PLATI

Podeli vest

Ovako se pravdao!

Darko Lazić je juče oko 13 sati uhapšen u mestu Subotište kod Brestača, jer je vozio bez vozačke dozvole. Pevač je tom prilikom kažnjen novčanom kaznom od 200.000 dinara, a za onda je i javno priznao šta se zapravo dogodilo.

LAZIĆ ZBOG OVOGA MORAO DA SEDNE ZA VOLAN! Evo kako se pravdao POLICIJI - umešao DETE U CELU PRIČU!

- Što se tiče jučerašnjeg zaustavljanja policije moram da kažem da drugog izbora nisam imao jer sam morao da vodim svoje dete kod doktora, dete je imalo temperaturu, ja sam to morao! Jedva čekam da počne sve ovo da bih ponovo počeo da polažem za vožnju, jer želim ponovo da položim, naravno, ja sam svoju kaznu platio već danas i to se neće ponavljati više, što se tiče toga što sam morao jer nije imao ko drugi da vozi. Dete je dobro, hvala Bogu imalo je samo temperaturicu. To je sve prošlo i to je to - ispričao je Darko. 

Foto: Novak Đurović

Pevač je, kako se navodi, još prethodnog dana sudiji za prekršaje rekao da je ovog puta morao da sedne za volan. On priznao je da je vozio bez vozačke dozvole i da je 14. marta ove godine bio isključen iz saobraćaja.

(FOTO) PRVA OBJAVA DARKA LAZIĆA NAKON PRIVOĐENJA! Posle pravdanja u POLICIJI, slikao se sa NJIM!

Lazić je, kako se dalje navodi, rekao sudiji i da od skora ima vozača, ali da juče on nije mogao da ga vozi. Takođe je dodao da je morao da sedne za volan kako bi dete odvezao kod lekara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17