• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

05.09.2020

10:15

ŠOK - oglasio se Darin bivši muž o njenoj vezi sa 23 godina MLAĐIM dečkom! ČUVA SINA dok ona uživa na Maldivima!

Estrada

ŠOK - oglasio se Darin bivši muž o njenoj vezi sa 23 godina MLAĐIM dečkom! ČUVA SINA dok ona uživa na Maldivima!

Podeli vest

Ovu izjavu niko nije očekivao!

Milan Kesić, bivši muž Dare Bubamare, bez obzira na zlurade komentare, podržava vezu pevačice sa 23 godine mlađim dečkom.

PROCURIO SNIMAK IZ KARANTINA! Zola snimao MILJANU I KRISTIJANA - Evo šta su radili i zašto su PREKRŠILI STROGA PRAVILA!

Njen novi izabranik stariji je od njenog sina svega osam godina, ali to ne smeta njenom bivšem partneru. Milan je, dok se pevačica baškari na moru, sam obeležio devetu godišnjicu smrti njene majke Milice Adžić.

Foto: printscreen RTV Pink

- Mnogo sam je voleo. Milica mi je bila kao druga majka, ona je na moj rođendan umrla. Sam sam bio na godišnjici smrti jer je Dara otputovala na Maldive - kaže Milan za Svet, a prenose mediji i objašnjava da mu ne smeta novi izabranik bivše žene:

OVO NISTE UOČILI! Kristijan se pojavio kao GROMADA u karantin - NABREKLI BICEPSI I TRICEPSI, a na OVO niko nije OBRATIO PAŽNJU!

- Ne smeta mi što pišu da je sa 23 godine mlađim dečkom, bolje sa mlađim nego sa matorcem. Želim joj da bude srećna i da uživa, podržavam svaki njen izbor.

Foto: Printscreen You Tube

Inače, Milan je rekao da on čuva sina Kostu dok je pevačica na odmoru, te da mu to nije nimalo teško, već da uživa sa sinom.

- Kostu ja čuvam dok mu je mama na Maldivima. Mi se super slažemo i obožavam da provodim vreme sa njim. Porastao je i imamo o čemu da pričamo. Naravno da mu ispunjavam svaku želju iako moram da napomenem da nije razmažen nimalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija