• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

25.10.2020

23:10

LEPA LUKIĆ NA OVO TROŠI OGROMNE PARE! Nijedna nije ispod 500 EVRA, a pevačica ih menja na GODIŠNJEM NIVOU!

Estrada

LEPA LUKIĆ NA OVO TROŠI OGROMNE PARE! Nijedna nije ispod 500 EVRA, a pevačica ih menja na GODIŠNJEM NIVOU!

Podeli vest

Voli perike!

Lepa Lukić je svojevremeno istakla kako su perike njena opsesija, te da joj nije žao da za njih dobro i plati. Nijedna koju ima nije ispod 500 evra i sve su od prirodne kose, a pošto je uvek volela da malo promeni imidž - suštinski ih nosi jer joj je taj način promene najpraktičniji.

Foto: Printscreen Youtube/Happy

Inače, ona je od početka svoje karijere pa sve do danas izmenjala na stotine perika. Publiku je svakako navikla na stalne promene imidža još šezdesetih godina kada je svoje umetke za kosu kupovala svuda po svetskim metropolama, kada bi odlazila na turneje i nastupe. Kako su kod nas tada perike bile rezervisane samo za glumce u pozorištima, svi su se čudili kako Lepa tako često menja dužinu i boju kose. Godinama je to bila misterija za sve, ali danas ona ne krije da nosi perike i da ih menja na godišnjem nivou.

Foto: Printscreen You Tube/TVKopernikus

- Ja mnogo ulažem u svoj izgled, perike su mi opsesija. Kupujem kvalitetne perike, od prirodne kose, pa nijedna nije ispod 500 evra. Nije mi žao. To je jedina stvar na koju ja trošim pare. Kada idem na snimanja, spakujem ih u njihovu kutiju da se ne umrse, a onda ih stavim kada treba da snimam emisiju - rekla je jednom prilikom ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

I ja bih imala bar jednu periku da na glavi imam onoliko kose koliko ona ima.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17