• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

03.03.2021

07:33

STARLETA ŽESTOKO ISPROZIVALA EMINU JAHOVIĆ: Da se nije pojavila sa svojim GLASIĆEM, muzička scena bi bila na GUBITKU... SKANDAL!

Estrada

STARLETA ŽESTOKO ISPROZIVALA EMINU JAHOVIĆ: Da se nije pojavila sa svojim GLASIĆEM, muzička scena bi bila na GUBITKU... SKANDAL!

Podeli vest

Starleta Olja Crnogorac javno je prozvala Eminu Jahović, koja se požalila da je u teškoj depresiji jer više ne može da podnese pritisak slave.

- Upalila sam sveću, a moja majka se moli u ćošku našeg stana već sat vremena kako bismo pomogle da Emina svari slavu. Čitav život je težila da postane poznata, a sada kuka što je pod lupom javnosti i govori da je to nešto strašno - napisala je Olja na Tviteru.

Tu se nije zaustavila, već je osporila i njene glasovne mogućnosti.

- Da se nije pojavila sa svojim "mjau" glasićem, muzička scena bi baš bila na gubitku - napisala je starleta.

Olja je pored ove objave podsetila javnost šta je Emina izjavila kad se preksinoć uživo obratila pratiocima na Instagramu.

Foto: printscreen instagram/yaemina

- Sve bih dala da nisam poznata! Volela bih da sam imala talenat za nešto drugo, a ne za pevanje. Želim da niko ne zna ko sam! Ne mogu da podnesem ovaj pritisak. Mnogo je teško boriti se sa slavom, koja prati posao kojim se bavim. Zato sam kupila kuću na tajnoj lokaciji i promenila auto. Sad niko ne zna šta vozim, a stakla su zatamnjena - rekla je pop zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Janjićije

pre 3 godine

Ovo ti je teški milogorski ološ.Koji nažalost živi u Beogradu.Pa kad si toliko ponosna odseli se više.Nema šta nije izoperisala.Nema ko je nije izraubovao i šutnuo.Verovatno je na pragu četrdesete ,ali još uvek nema ni momka.Večita kombinacija kombinacije.Ko ovo oženi taj normalan nije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija