• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

18.03.2021

19:47

ZVANIČNO OBAVEŠTENJE GRAND PRODUKCIJE! Vanja je na društvenim mrežama pozivala na NASILJE, to nećemo TOLERISATI!

Estrada

ZVANIČNO OBAVEŠTENJE GRAND PRODUKCIJE! Vanja je na društvenim mrežama pozivala na NASILJE, to nećemo TOLERISATI!

Podeli vest

Povodom bure koja se podigla na društvenim mrežama i medijima uopšte, povodom diskfalifikacije kandidatkinje Vanje Knežević iz emisije "Zvezde Granda", Grand produkcija je izdala saopštenje za medije koje prenosimo u celosti.

- Emisija "Zvezde Granda" je takmičenje sa kredibilitetom i besprekornom reputacijom punih 17 godina, koliko i traje.

Shodno tome, nećemo tolerisati nikakve neosnovane i nestiinite napade na Grand produkciju, članove našeg žirija, te dovođenje javnosti u zabludu.

Foto: printscreen

Vanja Knežević

Pravilo kog se striktno drže svi članovi Grand produkcije i oni koji pretenduju da to postanu, jeste između ostalog i to, da društvene mreže ne smeju da se koriste u svrhu podstrekivanja govora mržnje, nasilja i nedoličnih komentara, koji na bilo koji način ugrožavaju život članova naše produkcije, našeg žirija i njihovih porodica.

Napominjemo da će i u budućnosti svaki kandidat biti automatski diskfalifikovan, ko zarad ličnog nezadovoljstva, opcije "share", "repost" i "retweet", koristi u svrhu podržavanja i potstrekivanja bilo koje vrste nasilja, a koji za cilj imaju da ugroze bezbednost našeg žirija.

Foto: Youtube printscreen/ Zvezde Granda

Zvezde Granda

Svaki vid verbalne komunikacije dozvoljen je u samom takmičenju i emisiji, koja služi da se kandidati pokažu u najboljem svetlu, a mentori svojim kredibilitetom i uticajem ukazu na njihov kvalitet, odnosno, izbore se za prolazak u naredni krug.

Odluku o diskvalifikaciji kandidatkinje Vanje Knežević, doneli smo nakon što je utvrđeno da se oglušila o sve gore navedeno, te na svojim socijalnim mrežama šerovala sadržaj, koji poziva i na nasilje.

Foto: Printscreen You Tube

Saša Popović

Napominjemo, da smo ovu odluku doneli sa žaljenjem, jer smo sigurno da bi u nerednim krugovima kandidatkinja Knežević pokazala još bolje rezultate - navodi se u zvaničnom saopštenju produkcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kosovojesrpsko

pre 3 godine

Jadan je ziri koji sebi dozvoli da svi u glas vicu jedni preko drugih kao neke seoske babe na pijaci ili na vasaru. Sramota da drzava dozvoljava da se tako urnise omladina nasa i nasa deca. Z.G. treba zabraniti, ponizavate decu, maltretirate ih psihicki ih zlostavljata, vi ste pravi dusevni nasilnici. Vas treba da bojkotuje svaki kulturan i pristojan gradjanin balkana, vas treba zaobici u punom krugu. Urnisete srpsku kulturnu i muzicku srcenu, vas prag kulture je ravan nuli, pogledajte se ponekad u ogledalo, pogledaj svoje ponasanje imate snimljene emisije, da vidite sta vi radite. Sramota ste za ovu drzavu.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17