• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

09.06.2021

07:45

SVI DETALJI HAPŠENJA SAŠE JOKSIMOVIĆA! Trener FK Pambukovica otkriva - BIO JE MRTAV PIJAN, PRETIO MI "PREBIĆU TE, KONJINO JEDNA"

Estrada

SVI DETALJI HAPŠENJA SAŠE JOKSIMOVIĆA! Trener FK Pambukovica otkriva - BIO JE MRTAV PIJAN, PRETIO MI "PREBIĆU TE, KONJINO JEDNA"

Podeli vest

Trener fudbalskog kluba Pambukovica Željko Balinovac kaže da mu je Saša Joksimović pretio u nedelju na utakmici u tom mestu kod Uba!

Željko, koji je inače penzionisani pripadnik Žandarmerije, tvrdi da je glumac na utakmicu došao mrtav pijan, da je bacao oko sebe petarde i topovske udare, da je psovao ljude i na kraju udario policajca koji ga je privodio.

Foto: Printscreen You Tube/Prakticna zena

Saša Joksimović

Hteo na teren

S druge strane, brat Željka Joksimovića priča da nije bio pijan i da je njega prvi udario jedan redar (vidi okvir). Ipak, snimak do kog je došao Informer dokazuje da glumac ne govori istinu, a prema tvrdnjama našeg izvora iz istrage, Joksimoviću je posle incidenta nađeno čak 1,7 promila alkohola u krvi.

Balinovac kaže da svi ljudi koji su u nedelju bili na utakmici Pambukovica - Banjani mogu da potvrde da je Joksimović izazvao haos.

Foto: Printscreen You Tube/Prakticna zena

Saša Joksimović

- Nije tačno da ga je iko udario. Došao je na utakmicu u vidno alkoholisanom stanju i počeo da se svađa sa narodom. Napadao je sve redom! Bacao je oko sebe petarde i topovske udare. Kada je pošao prema delegatu, redari su stali ispred njega. Psovao im je majku i govorio: "Ne možete vi meni ništa! Ko ste vi da meni branite da uđem na teren?!" U ruci je nosio limenku piva i odmah je upozoren da ne može sa alkoholom da bude na sportskoj manifestaciji. Tada je počeo da histeriše: "Mamicu vam je*em!" Mlatio je rukama kao da želi da udari nekog. Redari su izbegavali fizički obračun, pokušavali su da ga izvedu van ograđenog dela - priča za Informer trener FK. Pambukovica. 

Udario policajca 

Naš sagovornik dodaje da se i on lično našao na meti Joksimovića. 
- Pošto je mene vređao i svašta mi govorio, dao sam izjavu kada je stigla policija. Joksimović je tada poludeo, pa je počeo da viče: "Prebiću te, konjino jedna!" Tri puta mi je pretio pred policajcima, a kada su mu oni tražili ličnu kartu, i prema njima je bio drzak: "Šta hoćete, bre. Nemam ličnu kartu kod sebe, šta vas briga za moju ličnu kartu". Policajci su pokušali da ga privedu, ali se on otimao i tada je udario policajca šakom po licu - prepričava Balinovac ovaj nemili događaj. 

Foto: printscreen instagram

Saša i Željko Joksimović

JOKSIMOVIĆ: Policajci su se 
slikali sa mnom posle hapšenja

S druge strane, Saša Joksimović tvrdi da nije izazvao tuču u nedelju na utakmici i da je on zapravo žrtva (?!).

- Mene je redar udario pesnicom u glavu, a ne ja njega! Onda su i njegove kolege skočile na mene, pa sam i ja krenuo na njih. Hteo sam da im vratim i tako je nastalo klasično koškanje. Stigla je policija i morao sam sa njima da pođem u stanicu jer nisam imao ličnu kartu. Iznervirao sam se što samo mene privode, a ne i ostale, pa sam malo burnije reagovao. U stanici su policajci hteli da se fotografišu sa mnom za uspomenu. Rekli su da prate moj rad - kaže glumac za Informer i dodaje da nije bio pijan:  

 - Nisam imao 1,7 promila alkohola u krvi, nego u 17,7! Ništa nisam pio pre utakmice, slabo ja konzumiram alkohol. 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 2 godine

Odlično pošto mu nikonništa ne može i za napad na službeno uniformisano lice treba ga osuditi na godinu ipo - dve zatvora za primer svima i da dobro razmisli sledeći put šta će da radi .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17