• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

28.06.2021

14:24

"PESNICOM SAM NABOLA GOSTA, A ONDA SU DVOJICA SKOČILA NA MENE" Pevačica Indi Aradinović dobila batine na ROMSKOJ SVADBI!

Estrada

"PESNICOM SAM NABOLA GOSTA, A ONDA SU DVOJICA SKOČILA NA MENE" Pevačica Indi Aradinović dobila batine na ROMSKOJ SVADBI!

Podeli vest

Indira Indi Aradinović otkriva da je na jednoj romskoj svadbi dobila žestoke batine! Pevačica kaže da su je dva muškarca pretukla, pošto je ona jednog udarila u glavu, jer se ponašao bahato.

- Imala sam najgori i najsuroviji peh na jednoj romskoj svadbi. Pesnicom sam 'nabola' muškarca koji se neprimereno ponašao i posle toga sam dobila brutalne batine od dva muškarca. Bilo je strašno! Slavlje je prekinuto, a ja sam završila sa hematomom na glavi i butini. Na toj istoj svadbi su pevale naše najveće zvezde poput Snežane Đurišić, Đanija, Ilde Šaulić... - rekla je Indi u emisiji "Kontra šou" i dodala da se kaje što je započela tuču:

- Moj potez nije bio pametan. Trebalo je da se obratim menadžeru ako imam neki problem sa gostima, a ne da napravim situaciju još gorom. Jednostavno, nisam mogla da trpim provokacije i reagovala sam burno.

Folkerka je ispričala i da je često bila na meti žena, a ne samo muškaraca:

- Jurile su da me ubiju! Jedna me je gurnula na svadbi u Parizu, a potom pokušala da mi iseče kosu. Bile su ljubomorne jer su me njihovi muškarci gledali. Ma svašta mi se dešavalo na nastupima.
 

Foto: Printscreen You Tube

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija