• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

17.08.2021

09:23

MIRKO ŠIJAN I BOJANA SELE SE IZ SURČINA ZBOG GOCE?! Novopečeni roditelji napuštaju Beograd i podižu novu kuću za njih!

printscreen

Estrada

MIRKO ŠIJAN I BOJANA SELE SE IZ SURČINA ZBOG GOCE?! Novopečeni roditelji napuštaju Beograd i podižu novu kuću za njih!

Podeli vest

Mirko i Bojana odlučili su da se isele iz Beograda i život nastave u mirnijem delu Srbije

Tek što su postali roditelji sina Žorana, Bojana Rodić i Mirko Šijan rešili su da nastave život sa naslednim van Beogradske gužve. 

Foto: instagram goca božinovska

Bojana i Goca

Naime, oni su mesecima sređivali sprat Mirkove porodične kuće kako bi se potpuno odvojili od Goce, ali zbog čestih razmirica odlučili su da se presele u Titel u kuću koju su dobili od Bojaninih roditelja. 

- Kada je Bojana saznala da je u drugom stanju, Mirko je oduševljeno odmah krenuo sa pripremom sobe za bebu, uredili su ceo gornji sprat na kome je trebalo oni da žive, dok je Goca ostala na prvom spratu. Svi su bili uzbuđeni zbog bebinog dolaska i planirali su da tu osnuju svoju oazu mira, jer u dvorišu imaju i svoj bazen. Međutim, na dan rođenja malog Šijana došlo je do razmirica između Goce i Mirka oko slavlja. On je želeo odmah da počne sa proslavom, a pevačica mu to nije dozvolila jer je želela prvo da sačeka da srede ambijent i da sačekaju goste - priča izvor.

Foto: printscreen instagram/gocabozinovska

Goca Božinovska

- Sve to je ubrzo odjeknulo u medijima što je i Bojanu uznemirilo, pa je predložila Mirku da je najbolje da se, kada izgrade kuću koju joj poklanjaju njeni roditelji, da se presele i oni u Titel jer je to jedini način da izbegnu takve skandale i svađe. Mirko o tome već neko vreme razmišlja, iako mu je teško da ostavi majku na tolikom imanju. Ipak, čini se da će prelomiti jer shvata da je tako za njih najbolje - završava izvor.

Inače, Bojanini roditelji, Danijela i Bogdan Rodić pokloniće im plac na kojem će sagraditi nekretninu u narednom periodu.

Foto: Zoran Sinko

Mirko i Bojana

Rodići su već bili našli plac, ali se on nije dopao njihovom budućem zetu.

- Ovaj plac se prodaje odskoro i znam da su Bogdan i Danijela hteli da ga kupe. Gocin sin je dolazio i razgledao, ali mu se ne dopada lokacija. On valjda hoće nešto bliže centru, a ovo je malo udaljeno. Tako da su odustali od toga izgleda, čim se ništa ne dešava već duže vreme. Duduše, sad vidim da na placu ima neki građevinski materijal, ne znam ko je to ostavio tamo, možda je i aktuelni vlasnik nešto renovirao - kazao je jedan od komšija u Titelu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija