• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

28.11.2021

07:10

ŠOKANTNA SVAĐA U ZVEZDAMA GRANDA! Ceca i Marija Šerifović imale ŽESTOK SUKOB, Ražnatovićka joj SASULA SVE U LICE: DEVOJČICI SI REKLA DA PEVA MUTAVO... /VIDEO/

printscreen

Estrada

ŠOKANTNA SVAĐA U ZVEZDAMA GRANDA! Ceca i Marija Šerifović imale ŽESTOK SUKOB, Ražnatovićka joj SASULA SVE U LICE: DEVOJČICI SI REKLA DA PEVA MUTAVO... /VIDEO/

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović i Marija Šerifović imale su žestoku svađu u posednjoj emisiji "Zvezda Granda"!
Ljupka Arsovska iz Severne Makedonije

Ljupka Arsovska iz Severne Makedonije, koja je u timu Ane Bekute osvojila je četiri glasa i otišla direktno u baraž.

- Meni je ovaj program okej. Nemam problem sa programom ali imam sa načinom na koji ti pevaš i izgovaraš tekst. To je neko novonastalo, moderno izgovaranje teksta koje ja podvodim pod polumutavo. O tome može da se dikutuje, ali ako je ideja da tako treba da se peva okej. Moglo je uvek bolje, i razgovetnije, jer ako je neko smislio da to tako treba ja bih ipak svojim glasom i svojim izražajem - objasnila je Marija sa čim su se delimično složili i Viki i David koji su dodali kako je originalna i svakako potencijal.

Foto: printscreen

Marija i Ceca

Ipak, Marijino glasanje i obrazloženje izrevoltirali su Cecu koja je smatrala kako je njena prethodna kandidatkinja oštećena.

- Ovoj devojčici si rekla da peva mutavo i dala si joj glas, a mojoj kandidatkinji nisi dala glas, a nije pevala mutavo pa mi objasni - zahtevlala je pravdu ona, a Šerifovićeva je rekla kako je imala pogrešan repertoar za razliku od Ljupke što je još više izrevoltiralo Svetlanu koja je pitala da li se ocenjuju pesme.

- Ona je mutavo pevala njen program dobro, a tvoja je pevala netačno netačan program - tvrdila je Marija.

Foto: printscreen

Ceca i Marija

- Zakuni se u majku iskreno da je ova devojčica pevala tačno. Ne ocenjuješ ti pravilne ili pogrešne pesme već pevanje devojčice - vikala je Ceca, dok je njena suparnica i dalje tvrdila kako stoji iza svog glasa i kako se sve ocenjuje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija