• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.03.2019

18:43

NAJLEPŠE CICE SA SAJMA AUTOMOBILA! Traže im brojeve telefona, nude brak...

Zanimljivosti

NAJLEPŠE CICE SA SAJMA AUTOMOBILA! Traže im brojeve telefona, nude brak...

Podeli vest

"Da li i ti ideš uz njega kao ful oprema?", jedno je od najčešćih pitanja koje hostestama na Sajmu automobila upućuju posetioci i potencijalni kupci kola

Od mnogih devojaka traže broj telefona, a neke dobijaju i bračne ponude. Jovana (23), studentkinja završne godine psihologije koja stoji uz "alfa romeo stelvio", rekla nam je da muškarci na svaki način pokušavaju da ostvare kontakt sa njom.

- Već godinama sam promoterka na Sajmu automobila i to radim dok studiram. Muškarci imaju brojne opaske, na stotine puta su mi tražili broj telefona, pitali me da se udam za njih, čak su mi i pesme pevali, ali se sve uvek završi samo na tome - priča nam ova atraktivna devojka.

Foto: Insajder/Novak Djurovic

Jovana "Alfa Romeo" 

Sa njom se slaže i Nevena (24), studentkinja informatike, koja stoji tik uz "pežoov 508".

IMA SE... NA 54. SAJMU AUTOMOBILA ZA DAN PRODATO SVE NAJSKUPLJE! Prvi kupca našao BMW "750 li" od 180.781 evra!

- Radim ovo već četiri godine i naslušala sam se svega i svačega. Najviše vole da pitaju "Da li i ti ideš uz njega" kao da ne znaju da je to toliko izlizano pitanje. Ali ja nemam problem pošto nametnem takav stav da brzo odustanu - kaže Nevena.

Foto: Insajder/Novak Djurovic

Nevena "Pežo" 

Najviše muškaraca sigurno je prišlo Sandri (21), studentkinji engleskog koja je pored "bentlija" od 300.000 evra, a neki su joj čak rekli da bi pre za nju toliko platili nego za njega.

SRBIJA NEĆE STARUDIJE! STOP ZA AUTOMOBILE STARIJE OD 10 GODINA, kao i one sa "evro 3" motorima!

Foto: Insajder/Novak Djurovic

Sandra "Bentli" 

- Kada čuju kolika je cena, pokušavaju da budu zanimljivi i da me pitaju da li sam i ja deo ful opreme kada je toliko skupo. Na takve komentare se ne obazirem, ali moram da priznam da mi je bilo smešno i duhovito kada su neki mladići rekli da bi pre za mene dali 300.000 evra nego za "bentli" - priseća se Sandra.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17