• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

03.02.2017

11:47

SVI SE SEĆAMO OVE HOROR PRIČE: Uhapšena majka čiji je sin (12) počinio STRAVIČAN ZLOČIN!

Vesti

SVI SE SEĆAMO OVE HOROR PRIČE: Uhapšena majka čiji je sin (12) počinio STRAVIČAN ZLOČIN!

Podeli vest

Novosadsko Osnovno javno tužilaštvo odredilo je pritvor D. J. (49), majci S. N. (12) koji je 14. decembra zapalio i usmrtio beskućnika Dragutina Todorčevića (64)

Za D. J. se traglo od aprila prošle godine kada je protiv nje podignuta krivična prijava zbog zanemarivanja i zapostavljanja deteta. Ona je juče privedena i saslušana u tužilaštvu. Njoj je poslato više zahteva za saslušanje, koji nisu mogli da joj se uruče jer je stalno menjala adrese. 

- U toku su istražne radnje. Prikupljamo dokaze u saradnji sa raznim institucijama kao što je to recimo Centar za socijalni rad, tako da je još rano o ovom slučaju govoriti. Ipak, po svemu sudeći izgleda da će biti dovoljno dokaza da se podnese optužni predlog nadležnom sudu – rečeno je medijima u Tužilaštvu.

D. J. je pre hapšenja poslednji put viđena nedelju dana nakon incidenta u Centru za socijalni rad gde je sa S. N. bila na razgovoru po izlasku iz bolnice posle infarkta koji je navodno doživela kada je saznala šta je uradio njen sin.

S. N. je u decembru u društvu dvojice trinaestogodišnjaka iz čiste obesti zapalio novine i bacio ih na Dragutina Todorčevića koji je spavao iza jedne lokalne prodavnice u Novom Sadu.

Vatra je brzo zahvatila stvari kojima je Todorčević bio prekriven. Njega je nakon poziva građana Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, gde je zbog teških opekotina preminuo nakon nekoliko sati.

S. N. je po preporuci nadležnih u Centru za socijalni rad smešten u Vaspitno-popravni dom za maloletnike u Pančevu, gde se i dalje nalazi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija