• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2019

19:15

TEŽAK KARAMBOL NA IBRASKOJ MAGISTRALI: U bočnom sudaru autobusa i automobila, teško povređene četiri osobe!

Vesti

TEŽAK KARAMBOL NA IBRASKOJ MAGISTRALI: U bočnom sudaru autobusa i automobila, teško povređene četiri osobe!

Podeli vest

Četiri osobe teško su povređene u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod Meljaka

Došlo je do tzv bočnog sudara autobusa i automobila koji su se kretali u istom smeru. Tom prilikom oba vozila izletela su sa kolovoza, sletela u kanal pored puta i prevrnula se na bok.

Foto: MUP Srbije

 

Reagovale su dežurne službe. Tri povređene osobe iz autobusa, u kome se vozilo 20 putnika, kao i vozać automobila prevezeni su u Urgentni centar u Beograd.

Autobus je u vlasništvu saobraćajnog preduzeća iz Bajine Baste. Automobil je Opel astra. na ovovj deonici magistrale saobraćaj se odvija otezano.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 4 godine

Ne daj Boze da jedan dan prodje u Srbiji bez velikog saobracajnog " pi* vajza " , cudno , niko se ne plasi kazne ,niko ne zna za Boga ,....analiticari i profesionalni sluzbenici ubise se od pojava na televizijama i pricama u prazno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija