• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.07.2019

14:44

BANDERA PREPOLOVILA DANIELA, GORNJI DEO TELA ODLETEO 30 METARA! NAJNOVIJI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA PUPINOVOM MOSTU!

Vesti

BANDERA PREPOLOVILA DANIELA, GORNJI DEO TELA ODLETEO 30 METARA! NAJNOVIJI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA PUPINOVOM MOSTU!

Podeli vest

Najnoviji izveštaji o nesreći koja se sinoć dogodila na Pupinovom mostu, i u kojoj je poginuo motociklista Daniel V. (29) govore da ga nisu pregazili njegovi prijatelji, već je poginuo prilikom udarca u banderu i to na najstrašniji način!

Naime, motociklista je zbog brze vožnje u krovoni proklizao, pao, udario u banderu, a njegovo telo je doslovno prepolovljeno. Donji deo tela ostao je kod jedne bandere, dok je gornji odleteo 30 metara dalje, uz ivicu puta

Motockl je nastavio da kliza po kolovozu i završio je u srednjoj traci. Ubrzo je naišao BMW i u pokusaju da izbegne motocikl, skrenuo je desno, pa levo, udario u bankinu, vratio se na kolovoz i prevrnuo na krov!

Daniel je nosio kacigu, ali ni to ovog puta nije pomoglo. Zbog rpevelike brzine u blagoj krivini izgubio je kontrolu i udario u ivičnjak. 

Foto: Facebook

Inače, nesreća se desila na neosvetljenom delu puta, iako na njemu postoje bandere. Upućeni kažu da je razlog za to što svetla na banderama često ne rade krađa kablova, koja je na toj deonici skoro svakodnevna stvar.

Inače, Daniel je poginuo svega 20-ak dana pre svadbe svog brata Andreja, nezvanično saznaje Telegraf.rs. Familija koja se spremala da ovog leta slavi, sada sprema sahranu jednog od svojih najmlađih članova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pepa prasac

pre 4 godine

pa covece kojom li je to brzimom on vozio? jel onom"vezite se, uzlecemo"

Mala_Hijena

pre 4 godine

Roditelji koji kupuju svojoj deci takve motore moraju biti spremni i na sahranu...motor je ulaznica u grob za mlade neiskusne vozace...

Penzioner

pre 4 godine

Svaku noc gledam manijacenje motorista u Brankovoj ulici i mostu i ocekujem vrlo brzo jos smrtnih slucajeva. Policija odavno ne radi svoj posao, a sumnjam da im i kazne stizu od snimaka kamerom. Manijacenje mora zavrsiti tragicno, samo je pitanje vremena!!!

miroslav moric

pre 4 godine

krivac se zna.kradu kablove put neosvetljen ivicmkak nije vide i kraj.sucut porodici

Kalimero

pre 4 godine

Ima l' neko vaki Kawasaki? E pa više nema ... Kolika je brzina trebala da bude da bi se on bukvalno prepolovio? Nema dileme da je bilo preko 200km/h - jel treba da ga žalimo? Neosvetljen put, noć, prolazim tu često i ne retko vidim jelena, divlju svinju, zeca kako pretrčavaju put ...

Prasac oeoa

pre 4 godine

Sam je kriv. Bolje nego da je ubio neko dete na ulici.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17