• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/TV Šabac

14.08.2019

09:20

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Pecaroš pronašao telo žene, pretpostavlja se da je to nestala Branka Urošević

Vesti

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Pecaroš pronašao telo žene, pretpostavlja se da je to nestala Branka Urošević

Podeli vest

Branka Urošević (48) iz Šapca, koja je nestala prošlog četvrtka, juče je pronađena mrtva. Prema nezvaničnim informacijama Televizije Šabac telo nesrećne žene pronašao je pecaroš u koritu reke Save u ataru sela Drenovac

Branka je biciklom otišla u prodavnicu, a sa sobom nije ponela telefon, lična dokumenta, niti novčanik. Na sebi je imala farmerke i majcu.

- Ona je kao i svakog dana došla kući s posla. Pošto je radila kao šnajderka, popodne je krenula da kupi konce za šivenje, jer je i kod kuće pomalo radila taj posao. To je bilo negde oko pet sati. Međutim, te večeri se nije vratila kuća - priča kćerka Tamara.

Porodici je bilo sumnjivo kad se nije pojavila ni sledećeg jutra, a kad su shvatili da je nema ni na poslu, nestanak su prijavili policiji.

- Kad sam shvatila da nije došla ni na posao, onda smo krenuli u potragu. Međutim, ne znamo gde bismo je tražili, jer se nije nikada događalo da ne dođe kući ili da se ne pojavi na poslu. Ponekad je išla kod sestre, ali nikada na duže vreme, ili da se nama ne javi - priča kćerka, vidno uznemirena.

(FOTO) DA LI STE JE VIDELI? Sela je na biciklo i krenula ka prodavnici, OD TADA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija