• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/alo

25.09.2019

21:10

HOROR U NOVOM SADU! PAZARAC PROGANJAO BIVŠU, PA JOJ POZVONIO NA VRATA! Devojka ga pustila ga unutra, ne sluteći kakav pakao joj sprema!

Vesti

HOROR U NOVOM SADU! PAZARAC PROGANJAO BIVŠU, PA JOJ POZVONIO NA VRATA! Devojka ga pustila ga unutra, ne sluteći kakav pakao joj sprema!

Podeli vest

Bisim H. (49) iz Novog Pazara uhapšen je u ponedeljak uveče u tom gradu zbog sumnje da je tokom vikenda u Novom Sadu silovao svoju bivšu devojku (46), preteći joj pištoljem

Nesrećna žena ga je odmah prijavila policiji, a osumnjičeni je pobegao u Novi Pazar, gde je i pronađen.

- Bisim H. i silovana žena bili su u emotivnoj vezi neko vreme. Međutim, ona više nije želela da bude s njim, pa mu je to i saopštila. Bisim nikako nije mogao da se pomiri s tim. Svakodnevno ju je obasipao porukama u kojima je pisao da želi da se pomire jer ne može da živi bez nje. Insistirao je da probaju još jednom, ali ona nije htela ni da čuje - priča izvor iz istrage.

Kako kaže, odlučan da ponovo bude s Novosađankom, Bisim H. je u subotu otputovao u Novi Sad, pozvao je i rekao da je ispred njenog stana.

STANKO RAZVALIO VRATA STANA I ZATEKAO UBIJENU PODSTANARKU! Bila je živa, opipao sam joj puls, a onda mi je umrla na rukama! TEK ONDA JE UGLEDAO I NJEGA!

- Kad joj je zakucao na vrata, žrtva je odlučila da ga pusti unutra i ne sluteći šta će se dogoditi. Unutra je nastavio da je ubeđuje da se pomire, ali kad je ona odbila, izvukao je pištolj i počeo da vitla njim i preti joj da moraju biti zajedno. Žena se uspaničila, jer nije znala da li je reč o pravom oružju ili replici. Na kraju, Bisim je uz pretnju pištoljem silovao svoju bivšu devojku i otišao iz njenog stana - prepričava izvor dramu.

Prema njegovim rečima, napastvovana žena je u ponedeljak pozvala policiju i prijavila da je silovana.

- Novosadska policija je odmah počela potragu za njim. Obavestili su i kolege iz Novog Pazara. Oni su posle nekoliko sati u Pazaru pronašli osumnjičenog i uhapsili ga. Pretresom njegovog stana nađen je gasni pištolj, a sumnja se da je upravo njime pretio ženi - kaže sagovornik i dodaje da će Bisim H. biti sproveden u Novi Sad na saslušanje.

Izvor kaže da protiv Bisima H. ranije nisu podnošene prijave za seksualno nasilje.

- Protiv njega nema prijava za silovanje ili neko slično krivično delo, ali ga je policija ima u evidenciji zbog nekih sitnijih krivičnih dela - objašnjava izvor i dodaje da je istraga u toku.

Kako se nezvanično saznaje, protiv Bisima biće podnete krivične prijave za silovanje, ali i za proganjanje.

- Pošto je on nesrećnu ženu proganjao i uznemiravao i pre silovanja, odlučeno je da će se sumnjičiti za dva krivična dela - kazao je izvor iz istrage.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija