• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.11.2019

21:08

ŠOKANTNI DETALJI IZ ISTRAGE NAPADA NA REPREZENTATIVCA SRBIJE! Napadači nisu znali o kome se radi, A EVO ZBOG ČEGA SU SE ODLUČILI NA OVAJ ČIN!

Vesti

ŠOKANTNI DETALJI IZ ISTRAGE NAPADA NA REPREZENTATIVCA SRBIJE! Napadači nisu znali o kome se radi, A EVO ZBOG ČEGA SU SE ODLUČILI NA OVAJ ČIN!

Podeli vest

Troje mladih, Nikola S. (22) Dušanka I, (21) i Emiliji J. (19) uhapšeni su zbog napada na mladog fudbalskog reprezentativca Srbije Aleksu Terzića. Iako su se na početku pojavile informacije da su čak pokušali da otmu mladića, ispostavilo se, ne samo da nije tako, već i da nisu imali pojma o kome se radi!

Kako nezvanično saznajemo, uhapšeni Nikola S. je iz Kaluđerice i dobro je poznat policiji od ranije.

FUDBALERU SLOMLJEN NOS Otkriveno ko STOJI IZA NAPADA NA BIVŠEG ZVEZDINOG IGRAČA

OBRT! FUDBALERA NISU POKUŠALI DA GEPEKUJU! Terzića pratio audi a6, a onda mu tražili 5.000 evra i PRETUKLI GA!

HAOS NAKON UDESA NA NOVOM BEOGRADU! Mladog fudbalera hteli da STRPAJU U GEPEK, a kada im je umakao, UKRALI MU KOLA I POBEGLI

- Uhapšeni je policiji poznat po razbojništvu, teškim telesnim povredama, krađi automobila, drogi, oružju, nasilničkom ponašanju... Međutim, iako su prve indicije bile da je pokušana otmica, to se ispostavilo kao netačno, a istraga je utvrdila motiv - pojašnjava izvor Informera i dodaje:

Foto: Informer arhiva

 

- Sa njim su uhapšene i dve devojke Dušanka I. i Emilija J. a traga za još jednim momkom koji je bio sa njima jutros u društvu. Kako je utvrđeno, oni su upoznali ove dve devojke sinoć ili preksinoć i hteli su da se naprave važni pred njima, i zato su napali mladića. Nije bila planirana ili tipovana krađa, nisu ni prepoznali o kome je reč - precizirao je naš sagovornik.

Mediji su preneli da je u povratku iz Niša, gde je Terzić igrao u nacionalnom dresu utakmicu protiv Rusije, na autoputu oko Autokomande njegovo vozilo počeo da prati "audi A6" i da se "unosi" u njegov automobil marke "BMW" italijanskih tablica.

Procenio je da nije bezbedan i ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor što je on i učinio. Tada su od njega tražili da stane i da im da 5.000 evra.

Terzić je nastavio da vozi i u jednom momentu, na Novom Beogradu, udario u taksi koje se našao na putu. Tu je trka prestala i usledio je fizički napad. Dva momka su izašla iz "A6", izvukla ga iz automobila i nanela mu lakše telesne povrede, prenose mediji.

Svemu tome, kako dodaju, svedočio je taksista, koji je pozvao policiju, ali su napadači su pobegli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija