• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

29.11.2019

18:09

ZAJEDNO SU KRENULI NA POSAO, IMALI PLANOVE, ALI IH JE SMRT RAZDVOJILA! Potresna ispovest radnika KOME JE SIN (19) POGINUO U NESREĆI NA AUTO-PUTU!

Vesti

ZAJEDNO SU KRENULI NA POSAO, IMALI PLANOVE, ALI IH JE SMRT RAZDVOJILA! Potresna ispovest radnika KOME JE SIN (19) POGINUO U NESREĆI NA AUTO-PUTU!

Podeli vest

Izgubio sina (19) u sudaru "kamiona smrti" i kombija sa kragujevačkim radnicima

Igor Veličković iz Kragujevačke Rače izgubio je sina (19) u stravičnom udesu kod mesta Gornja Trnava na autoputu Beograd - Niš oko 10,35 sati. Oni su zajedno krenuli u Leskovac na posao kombijem punim radnika kada je na njih naleteo kamion, a među trojicom poginulih je i bilo i njegovo dete.

Foto: D.K./Youtube printscreen

Igor je prošao sa lakšim telesnim povredama, ali je u teškom stanju zbog gubitka sina, i još ne može da se povrati od šoka zbog svega što je doživeo. U nesreći je povreženo osam radnika, a vozilo je potpuno smrskano.

CRNI PETAK ODNEO NOVU ŽRTVU! Užasna nesreća kod Požege, MUŠKARAC NA MESTU OSTAO MRTAV!

Sav skrhan od bola rekao je doktoru i prisutnima u Kliničkom centru u Nišu da je izgubio sina sa kojim je krenuo na put. On je vidno potresen i u suzama ispričao da je poreklom s Kosova i Metohije i da ga je zadesila neviđena tragedija.

(VIDEO/FOTO) ODJEDNOM JE NALETEO KAMION I POČEO DA IH MELJE! PITAO SAM SE HOĆE LI BITI ŽIVIH! Stravična svedočenja povređenih u NEZAPAMĆENOJ nesreći kod Niša!

- Pošli smo da radimo zajedno, imali smo neke planove. Kada se kombi pokvario neko je izašao napolje, neko nije. Bili smo propisno parkirani u zaustavnoj traci. Zvali smo telefonom da kažemo da kasnimo i čekali smo šlep službu. U jednom trenutku smo mislim svi videli kako kamion u punoj brzini ide ka nama, ali smo mislili da će da nastavi auto-putem. Desilo se najgore - ispričao je kratko Veličković koji je zbrinut u Kliničkom centru u Nišu.

Foto: D.K.

Policija nije danas dozvoljavala slikanje, ali se jasno vidi da je put na toj deonici prav, a istraga će pokazati zašto je vozač kamiona kraljevačkih registarskih oznaka naleteo na nesrećne radnike.  Policija u Nišu uhapsila je G. B. (46) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TELA U VREĆAMA, SMRSKAN KOMBI u kojem je bilo 9 ljudi... PRVI SNIMCI SA MESTA NEZAPAMĆENE NESREĆE!

- Sumnja se da je on danas na auto-putu Beograd - Niš, kod mesta Gornja Trnava, upravljajući kamionom udario u kombi koji se nalazio u zaustavnoj traci. Tri osobe iz komija su poginule, a osam je povređeno - saopštila je policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 4 godine

Firme teraju vozace da voze i rade danonocno be pauze,tako da su za volanom i po 30 sati.Tahografske listice bacaju ,firma daje potvrdu da nisu radili.Kriva je vlada za takve nesrece.Niko ne kontrilise firme transportne.MUP je isto krivac sto ne kontrilise vozace na putu.Ako rade i voze dan i noc onda nije cudno sto zaspu za volanom.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17