• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf

08.01.2020

10:31

DVOJE MRTVIH U BEOGRADU U BOŽIĆNOJ NOĆI, sumnja se na ISTI UZROK

Vesti

DVOJE MRTVIH U BEOGRADU U BOŽIĆNOJ NOĆI, sumnja se na ISTI UZROK

Podeli vest

Lekari Hitne pomoći prethodne noći, za Božić, osetili su šta znači smena bez saobraćajnih nezgoda. Uprkos tome, nažalost, bilo je mrtvih.

"Glavnu ulogu" u noći iza nas preuzeli su ljudi koji se bore sa zavisnoću od alkohola, među kojima je, kako Telegraf saznaje, dvoje mrtvih.

U Maleškoj ulici na Savskom vencu, muškarac star 70 godina pao je niz stepenice u podrum. Pored njega je pronađena flaša piva, pa se pretpostavlja da je uzrok pada alkoholisano stanje. Bio je ukočen, pa se pretpostavlja da je mrtav duže vreme.

Sličnu situaciju lekari su imali u Vodovodskoj ulici. Hitnoj je javljeno da je u barakama u toj ulici pronađena osoba u lokvi krvi. Lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Međutim, kako Telegraf saznaje i u ovom slučaju se radi o čoveku koji je imao problema sa alkoholom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija