• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

17.07.2020

22:39

"KAD NJE NEMA, NEKA NESTANEM I JA"! Neutešni otac pokušao da SKOČI U LIM za svojom ćerkom!

Vesti

"KAD NJE NEMA, NEKA NESTANEM I JA"! Neutešni otac pokušao da SKOČI U LIM za svojom ćerkom!

Podeli vest

Devojčica K. D. (11) iz Pančeva utopila se, a njeni brat (8) i otac I. D. (48) spasli su se kada je džip BMW, u kome su se nalazili, sleteo u reku Lim u selu Drenova kod Prijepolja

Auto je u ledenu vodu upao u četvrtak oko 22 sata, a telo devojčice, posle višesatne potrage, izvučeno je juče oko podneva.

- Porodica iz Pančeva bila je na odmoru na Zlataru, a u četvrtak su otišli u obilazak Prijepolja i lokaliteta u tom kraju. Međutim, kada su uveče krenuli ka planini, džip u kome je otac bio sa sinom i ćerkom pod nerazjašnjenim okolnostima prešao je u suprotnu traku, preleteo bedem visok 60 centimetara i survao se u Lim, koji je u tom delu prilično dubok - rekao je izvor iz istrage za "Kurir".

Foto: Informer

- Mališan je uspeo nekako da se izvuče iz automobila i ispliva, a za njim i otac, koji je pokušavao da iz olupine BMW, koja je potonula, iščupa i ćerkicu. Nažalost, to mu nije pošlo za rukom. Policija koja je došla na uviđaj zatekla ga je u hladnoj vodi kako traži ćerku.

Prema rečima očevidaca, oni su u četvrtak po mraku videli dečaka na putu kako doziva pomoć.

- Čiko, ne dajte da se moja seka udavi! Molim te, bože, spasi mi sestru, plakao je mališan nasred magistrale. Bio je sav mokar, iznuren i izgreban od trnja. Dali smo mu ćebe da se utopli - kaže vozač, koji je naišao posle nesreće.

Ronioci Žandarmerije su juče ujutru počeli da tragaju za džipom i devojčicom. - Dečak je policiji uspeo da ispriča da je u trenutku nesreće spavao, kao i da ga je probudila buka, ali da ni sam ne zna kako je izašao iz kola. Pretpostavlja se da je devojčica bila vezana, a ronioci koji su izvukli auto našli su je između prednjih sedišta - ispričao je izvor i nastavio: "U prvoj izjavi koju je dao policiji otac mališana je rekao da se ne seća same nesreće".

Foto: Informer

Tokom jučerašnje potrage otac je sve vreme stajao pored reke i držao se za glavu. Iz Pančeva je stigla i njegova supruga, sve vreme je bila uplakana.

- Joj, meni, kuku meni - ponavljao je očajni otac i zatresao se od bola na obali reke u momentu kada je džip izvučen iz vode, a pored njega su ležali roštilj, plastični sto i stolice, koje su Pančevci poneli na odmor.

Tokom potrage za automobilom i devojčicom, uz vozača I. D. sve vreme je bila policija, koja ga je čuvala. On je tri puta pokušao da se otrgne policajcima i skoči u Lim za ćerkom

- Kad nje nema, neka i ja nestanem, kukao je očajni otac.

- Ljudi su ga jedva obuzdavali da se ne baci u kanjon - ispričao je izvor "Kurira".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragče

pre 3 godine

Неутешни отац боље да је пазио како вози!

Saradžogla

pre 3 godine

Возим аутомобиле више од пола века без огреботине и зато пишем да је довољно да те сан савлада само једну секунду и ето га оно најгоре.НЕ ВОЗИ ПОРОДИЦУ ПО НОЋИ! 10 км на сат је опасна брзина!!Пробај да при тој брзини искочиш из возила!Вози и гледај у даљину да тако избегнеш судар са неким који је прешао у твоју траку јер се задремао.Погледај возача кога претичеш и можеш видет како дрема ...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17